0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Теоретичні засади та практика фінансового обліку безготівкових розрахунків за продукцію та послуги в системі управління підприємства (ID:931412)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Фінансовий облік
Сторінок: 36
Рік виконання: 2021
Вартість: 3500
Купити цю роботу
Зміст
Вступ 1.Сутність, принципи та класифікація безготівкових розрахунків 2. Коротка організаційно-економічна характеристика ТОВ «Спектр-Агро» 3. Документальне оформлення безготівкових розрахунків на ТОВ «Спектр-Агро» 4.Синтетичний та аналітичний облік безготівкових розрахунків на ТОВ «Спектр-Агро» 5.Удосконалення обліку безготівкових розрахунків на ТОВ «Спектр-Агро» Висновки і пропозиції Список використаних джерел Додатки
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВСТУП В умовах ринкової економіки підприємства постійно підтримують фінансові взаємовідносини з іншими підприємствами й організаціями, працівниками підприємства й окремими особами, тому зростає потреба всіх рівнів управління у своєчасній і достовірній інформації, що забезпечує прийняття обґрунтованих рішень. У цьому зв'язку зростає роль обліку коштів. Кошти присутні на початковому і кінцевому етапах облікового циклу, що включає придбання товарів, виробництво продукції, виконання робіт, надання послуг, а також їхній продаж і одержання виторгу. У процесі господарської діяльності підприємства здійснюють розрахунки з іншими підприємствами, як у готівковій формі, так і без участі готівки, шляхом перерахування коштів з рахунку банку свого підприємства на відповідні рахунки іншого підприємства. При здійсненні розрахунків можуть застосовуватись акредитивна, інкасова, вексельна форма розрахунків, а також форми розрахунків за розрахунковими чеками та з використанням розрахункових документів. Окрім того, все більшого поширення набувають розрахунки банківськими платіжними картками. Мета курсової роботи полягає у вивченні основних питань по обліку операцій підприємства на рахунках в банку. Актуальність обраної теми є очевидною, адже кожне підприємство рано чи пізно стикається із проблемами пов’язаними із безготівковими перерахуваннями, без поточного та інших рахунках в банках жодне підприємство не здатне успішно проводити свою діяльність. Завдання, які необхідно вирішити в ході даної роботи полягають у: - визначенні економічної суті безготівкових розрахунків; - проведенні аналізу нормативних актів, що регулюють процес обліку операцій на банківських рахунках; - дослідження теоретичних та практичних методів організації обліку операцій на рахунках в банку на основі даних підприємства ТОВ "Спектр-Агро" - окреслити основні шляхи удосконалення обліку безготівкових операцій на даному підприємстві. Предметом дослідження виступають безготівкові операції підприємства та їх облік на рахунках банків. Об’єктом дослідження є процес ведення обліку безготівкових операцій на ТОВ "Спектр-Агро". Це підприємство займається реалізацією насіння, засобів захисту рослин, мінеральних макро - та мікродобрив, сільгоспмашин від провідних світових та українських виробників. В процесі роботи використано нормативно-законодавчі джерела інформації, літературні джерела в розрізі обліку безготівкових операцій. В роботі використані дані бухгалтерської та фінансової звітності, нормативно-законодавчі акти, які діють в Україні та теоретичний матеріал щодо обліку безготівкових операцій. Джерелами інформації для обліку безготівкових операцій є платіжні доручення, виписки банку, а також договори з покупцями, товарно-транспортні і податкові накладні, звіти про продаж продукції, звіти про складські витрати, журнали, журнали-ордери, відомості аналітичного обліку по безготівкових операціях, Головна книга тощо.