0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Звіт з переддипломної виробничої практики Тема: «Облік та аналіз розрахунків з оплати праці на підприємстві" (ID:346309)

Тип роботи: звіт з практики
Сторінок: 85
Рік виконання: 2017
Вартість: 400
Купити цю роботу
Зміст
Вступ………………………………………………………………………….……8 Розділ 1. Загальна характеристика підприємства та показників діяльності ТзОВ «1001 дрібниця»……………………………………………………………………12 1.1. Економічна характеристика основної діяльності ТзОВ "1001 дрібниця"...12 1.2. Особливості функціонування бухгалтерії підприємства…………………..17 Розділ 2. Економічна сутність та нормативно-правове регулювання розрахунків з оплати праці………………………………….........20 2.1 Економічний зміст категорії “ заробітна плата ”, її функції та форми...20 2.2 Законодавче регулювання розрахунків з оплати праці…………………28 Розділ 3. Облікове відображення розрахунків за виплатами працівникам…..31 3.1 Особливості документообігу розрахунків з оплати праці у ТзОВ «1001 дрібниця»…………………………………………………………………………...34 3.2 Методика нарахування заробітної плати за час перебування працівника у щорічній відпустці…………………………………………………………………37 3.3. Синтетичний та аналітичний облік заробітної плати, допомоги у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності на ТзОВ «1001 дрібниця»……………..42 3.4. Облікове відображення утримань із заробітної плати……………………46 Розділ 4. Аналіз використання трудових ресурсів і витрат на оплату праці на ТзОВ «1001 дрібниця»……………………………………………………….54 4.1. Завдання та інформаційне забезпечення аналізу розрахунків по оплаті праці………………………………………………………………………………..54 4.2. Аналіз використання робочого часу на ТзОВ «1001 дрібниця»…………57 4.3. Аналіз розрахунків по оплаті праці………………………………………….63 Розділ 5. Аудиторська перевірка розрахунків з оплати праці……………….73 5.1. Мета, завдання та послідовність аудиту розрахунків з оплати праці……78 5.2. Методика проведення аудиту розрахунків з працівниками по оплаті праці на ТзОВ «1001 дрібниця»…………………………………………………………80 5.3. Оформлення результатів аудиту розрахунків по оплаті праці на ТзОВ «1001 дрібниця»…………………………………………………………………………..81 Висновки………………………………………………………………………..…83 Список використаних джерел………………………………………………….85
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Трудові ресурси [14]– це чистина працездатного населення, що за своїми віковими, фізичними, освітніми даними відповідей; певній сфері діяльності. Трудові ресурси підприємства відіграють провідну роль у розв'язанні науково-технічних, організаційних і економічних завдань щодо досягнення поставлених результатів господарювання. Рівень забезпеченості підприємства робочою силою і її раціональне використання значною мірою визначає організаційно-технічний рівень виробництва, ступінь використання техніки та технології, предметів праці. Тому аналіз використання трудових ресурсів є важливим розділом системи комплексного економічного аналізу діяльності підприємства. Аналіз використання трудових ресурсів на підприємстві, рівня продуктивності праці необхідно розглядати в тісному зв'язку із оплатою праці. Із ростом продуктивності праці створюються реальні можливості для підвищення рівня його оплати. При цьому кошти на оплату праці потрібно використовувати таким чином, щоб темпи росту продуктивності праці випереджали темпи росту його оплати. Тільки при таких умовах створюються можливості для підвищення темпів розширеного відтворення. У зв'язку з цим аналіз використання засобів на оплату праці на кожному підприємстві має велике значення. В процесі його потрібно здійснювати систематичний контроль за використанням фонду заробітної плати (оплати праці), виявляти можливості економії коштів за рахунок росту продуктивності праці та зниження трудомісткості продукції . На сучасному етапі розвитку економіки необхідно насамперед з'ясувати, які зміни у використанні праці відбулися в процесі виробництва в порівнянні із завданням і з минулим періодом. Основне завдання аналізу використання праці на підприємстві полягає в тому, щоб виявити всі фактори, що перешкоджають росту продуктивності праці, що призводять до втрат робочого часу і знижують заробітну плату персоналу.
Інші роботи з даної категорії: