0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

ДОСЛІДЖЕННЯ УМОВ РОЗЩЕПЛЕННЯ БІЛКА КУРЯЧОГО ЯЙЦЯ РІЗНОГО ВИРОБНИЦТВА ПІД ДІЄЮ ФЕРМЕНТІВ ШЛУНКОВОГО СОКУ (ID:984089)

Тип роботи: інше
Дисципліна:Біологія
Сторінок: 24
Рік виконання: 2023
Вартість: 600
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП 5 РОЗДІЛ 1. АНАЛІЗ КУРЯЧОГО ЯЙЦЯ РІЗНИХ КАТЕГОРІЙ 7 1.1. Значення білкового та жовтого компонентів для організму людини 7 1.2. Хімічні сполуки, що знаходяться у складі курячого яйця 8 1.3. Хімічний склад перепелиного яйця 11 1.4. Розщеплення білка в середовищі шлунку під дією ферментів 14 1.5. Якісні реакції, що лежать в основі визначення білка 16 Висновки до розділу 1 17 РОЗДІЛ 2. ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНЕ ПОРІВНЯННЯ ТЕРМІНУ РОЗЩЕПЛЕННЯ БІЛКА КУРЯЧОГО ЯЙЦЯ РІЗНИХ КАТЕГОРІЙ 18 2.1. Методи хімічного дослідження 18 2.2. Порівняльний якісний аналіз білка та жовтка яєць різних груп 19 Висновки до розділу 2 19 ВИСНОВКИ 21 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 22 ДОДАТКИ 23 ДОДАТОК А 23 ДОДАТОК Б 24 ДОДАТОК В 25
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВСТУП Як відомо, куряче яйце є одним з основних продуктів харчування в усьому світі. Людина протягом тисячоліть намагалася виявити найцінніші властивості даного продукту та використати їх в своєму харчуванні. Проблема дослідження корисних властивостей компонентів яйця споконвіку була актуальною, але в епоху використання генномодифікованих продуктів стала найбільш гострою у зв’язку зі зміною харчового раціону курей. Тема наукової роботи «ДОСЛІДЖЕННЯ УМОВ РОЗЩЕПЛЕННЯ БІЛКА В СКЛАДІ КУРЯЧОГО ЯЙЦЯ РІЗНОГО ВИРОБНИЦТВА ПІД ДІЄЮ ФЕРМЕНТІВ ШЛУНКОВОГО СОКУ» є актуальною, тому що пов'язана з визначенням тривалості розщеплення білка яєць різного виробника, а значить встановлення користі білка різних видів. Ми навіть візуально можемо побачити різницю у вигляді яйця домашнього та промислового виробництв. Кожен пересічний споживач має знати, який продукт обрати для харчування. Метою роботи є порівняльний аналіз складу яйця домашнього та промислового виробників, зокрема вивчення тривалості розщеплення білка. Основними завданнями при виконані роботи є: ● вивчення будови та хімічного складу курячого яйця; ● вивчення особливостей будови, хімічних властивостей білка; ● дослідження умов розщеплення білка під дією ферментів шлунку; ● проведення експериментального аналізу розщеплення білка під дією ферментів шлунку на пептони та амінокислоти; ● інформування споживача про переваги яєць певного походження. Об’єкт дослідження: білок курячого яйця різного походження Предмет дослідження: умови розщеплення білка ферментами Методи дослідження: ● порівняльно-описовий метод: дозволяє описати властивості білка та його сполук; ● статистичний метод використовується для створення бази даних про білки, що входять до складу продуктів харчування; ● експериментальний метод: дозволяє виявити вміст білка за допомогою якісних реакцій; ● метод лабораторного аналізу допомагає провести підготовку до якісних реакцій; ● математичний аналіз: забезпечує проведення математичної обробки даних на основі проведених хімічних досліджень. Наукова новизна роботи полягає у дослідженні тривалості розщеплення білка яєць різного походження. Практичне значення наукової роботи полягає у вивченні особливостей хімічного складу яєць різного виробництва та встановленні оптимальних умов для покращення якості продукту. Робота складається з двох розділів з висновками до них, загальних висновків, списку використаних джерел та додатків