0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Бухгалтерський облік (ID:1044191)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 8
Рік виконання: 2022
Вартість: 80
Купити цю роботу
Зміст
Робота з ОК «Облік в готельно-ресторанному бізнесі» Завдання 1 Необхідно:  в журналі реєстрації господарських операцій визначити кореспонденцію рахунків та вказати незазначені суми;  відкрити синтетичні та аналітичні рахунки, відобразити початкові залишки та рознести господарські операції;  підрахувати кінцеві залишки по синтетичних та аналітичних рахунках;  побудувати оборотні відомості по синтетичних та аналітичних рахунках;  скласти баланс ТОВ “Ореол” на кінець звітного періоду. Дані для виконання: Баланс підприємства на початок звітного періоду статті активу сума, грн. статті пасиву сума, грн. Основні засоби: - залишкова вартість - первісна вартість - знос 13400 15000 1600 Статутний капітал 20000 Резервний капітал 2885 Нерозподілений прибуток 4780 Запаси: - сировина і матеріали - незавершене виробництво - готова продукція 270 135 970 Короткострокові кредити банку 8700 Векселі видані 1200 Грошові кошти: - у касі - на поточному рахунку 500 17300 Поточні зобов’язання за розрахунками: - з бюджетом - зі страхування - з оплати праці 120 40 350 Дебіторська заборгованість покупців 1300 Кредиторська заборгованість за товари 400 Нематеріальні активи та групи їх вибуття 4600 всього 38475 всього 38475 Відомість залишків за субрахунком 631 “Розрахунки з вітчизняними постачальниками” на початок звітного періду № з/п Назва підприємства Сума, грн. 1 ТОВ “ПРОГРЕС” 50 2 ЧП “Шевченко” 120 3 ТОВ “Катюша” 74 4 ДП “Рута” 156 Разом 400 Відомість залишків за субрахунком 201 “Сировина і матеріали” на початок звітного періоду № з/п Найменування од.вим кількість ціна, грн. сума, грн. 1 Морква кг 10 5 50 2 Олія л 5 20 100 3 Помідори кг 2 30 60 4 цибуля кг 15 4 60 разом 270 Журнал реєстрації господарських операцій № з/п Зміст господарської операції Кореспонденція рахунків сума, грн. Дт Кт 1 На склад підприємством отримано від ЧП “Шевченко” 10 л олії за ціною 20 грн. за 1 л., від ТОВ “ПРОГРЕС” помідори 30 кг за ціною 30 грн. за кг 200 900 2 З поточного рахунку сплачено: ТОВ “ПРОГРЕС” 850 грн., ДП “Рута” 150 грн., ЧП “Шевченко” 250 грн. 850 150 250 3 Нарахована заробітна плата робітникам основного виробництва за окладами і тарифами 2300 4 З поточного рахунку в касу підприємства отримано кошти на виплату заробітної плати 2300 5 Зі складу на кухню отримано: цибуля 7 кг (7*4 =28), помідори 25 кг (25*30=750) та морква 8 кг (8*5=40) 28 750 40 6 Видана заробітна плата робітникам 2100 7 Надійшли грошові кошти від покупця на поточний рахунок 1000 8 З поточного рахунку погашені короткострокові позики банку 7200 9 З каси підприємства видано завгоспу на закупівлю моркви 250 10 Оприбуткована морква придбана завгоспом 250
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Робота з ОК «Облік в готельно-ресторанному бізнесі» Завдання 1 Необхідно:  в журналі реєстрації господарських операцій визначити кореспонденцію рахунків та вказати незазначені суми;  відкрити синтетичні та аналітичні рахунки, відобразити початкові залишки та рознести господарські операції;  підрахувати кінцеві залишки по синтетичних та аналітичних рахунках;  побудувати оборотні відомості по синтетичних та аналітичних рахунках;  скласти баланс ТОВ “Ореол” на кінець звітного періоду. Дані для виконання: Баланс підприємства на початок звітного періоду статті активу сума, грн. статті пасиву сума, грн. Основні засоби: - залишкова вартість - первісна вартість - знос 13400 15000 1600 Статутний капітал 20000 Резервний капітал 2885 Нерозподілений прибуток 4780 Запаси: - сировина і матеріали - незавершене виробництво - готова продукція 270 135 970 Короткострокові кредити банку 8700 Векселі видані 1200 Грошові кошти: - у касі - на поточному рахунку 500 17300 Поточні зобов’язання за розрахунками: - з бюджетом - зі страхування - з оплати праці 120 40 350 Дебіторська заборгованість покупців 1300 Кредиторська заборгованість за товари 400 Нематеріальні активи та групи їх вибуття 4600 всього 38475 всього 38475 Відомість залишків за субрахунком 631 “Розрахунки з вітчизняними постачальниками” на початок звітного періду № з/п Назва підприємства Сума, грн. 1 ТОВ “ПРОГРЕС” 50 2 ЧП “Шевченко” 120 3 ТОВ “Катюша” 74 4 ДП “Рута” 156 Разом 400 Відомість залишків за субрахунком 201 “Сировина і матеріали” на початок звітного періоду № з/п Найменування од.вим кількість ціна, грн. сума, грн. 1 Морква кг 10 5 50 2 Олія л 5 20 100 3 Помідори кг 2 30 60 4 цибуля кг 15 4 60 разом 270 Журнал реєстрації господарських операцій № з/п Зміст господарської операції Кореспонденція рахунків сума, грн. Дт Кт 1 На склад підприємством отримано від ЧП “Шевченко” 10 л олії за ціною 20 грн. за 1 л., від ТОВ “ПРОГРЕС” помідори 30 кг за ціною 30 грн. за кг 200 900 2 З поточного рахунку сплачено: ТОВ “ПРОГРЕС” 850 грн., ДП “Рута” 150 грн., ЧП “Шевченко” 250 грн. 850 150 250 3 Нарахована заробітна плата робітникам основного виробництва за окладами і тарифами 2300 4 З поточного рахунку в касу підприємства отримано кошти на виплату заробітної плати 2300 5 Зі складу на кухню отримано: цибуля 7 кг (7*4 =28), помідори 25 кг (25*30=750) та морква 8 кг (8*5=40) 28 750 40 6 Видана заробітна плата робітникам 2100 7 Надійшли грошові кошти від покупця на поточний рахунок 1000 8 З поточного рахунку погашені короткострокові позики банку 7200 9 З каси підприємства видано завгоспу на закупівлю моркви 250 10 Оприбуткована морква придбана завгоспом 250