0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

КУРСОВА РОБОТА з дисципліни «Організація обліку, аналізу і контролю для управління підприємством» на тему: «Організація податкового обліку на підприємстві» (ID:1074114)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 44
Рік виконання: 2024
Вартість: 400
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП…………………………………………………………………………...…5-6 РОЗДІЛ 1. ВИЗНАЧЕННЯ, МЕТА ТА ОСНОВНІ ПРИНЦИПИ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОДАТКОВОГО ОБЛІКУ НА ПІДПРИЄМСТВІ……………………………………………………………..7-15 1.1. Визначення організації податкового обліку на підприємстві, взаємозв’язок податкового та інших видів бухгалтерського обліку…………………………………………………….7-10 1.2. Мета, основні принципи та характерні риси організації податкового обліку на підприємстві……………………………………………10-12 1.3. Нормативна база організації податкового обліку на підприємстві…….12-15 РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЯ ПОДАТКОВОГО ОБЛІКУ НА ПІДПРИЄМСТВІ……………………………………………………………16-21 2.1. Документування операцій та організація аналітичного обліку за різними видами податків……………………………………………..16-18 2.2. Організація синтетичного обліку розрахунків за податками та складання податкової звітності на підприємстві……………….19-21 РОЗДІЛ 3. НАПРЯМКИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОДАТКОВОГО ОБЛІКУ НА ПІДПРИЄМСТВІ…………………………….22-31 3.1. Оптимізація організації податкового обліку шляхом впровадження цифрових технологій…………………………………………...22-27 3.2. Вдосконалення податкових процедур та впровадження контрольних механізмів…………………………………......27-31 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ …………………………………………………..32-34 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ……………………………………….35-38 ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВСТУП Податкове законодавство постійно змінюється та виникають значущі складнощі в організації податкового обліку на підприємстві, тож постає важливе завдання, а саме забезпечення ефективного управління податковою звітністю. Актуальність обраної теми полягає у потребі підприємств у оптимізації податкових платежів, а саме зменшення податкових зобов’язань. Коректна організація податкового обліку допомагає уникнути податкових ризиків та забезпечує дотримання існуючого податкового законодавства України. Метою курсової роботи є аналіз організації податкового обліку на підприємстві, задля створення та впровадження пропозицій з метою оптимізації стратегій обліку. Відповідно встановленої мети, потрібно вирішити наступні завдання:  визначення організації податкового обліку на підприємстві;  прослідити взаємозв’язок податкового та інших видів бухгалтерського обліку;  встановити мету, основні принципи та характерні риси організації податкового обліку на підприємстві;  проаналізувати нормативну базу організації податкового обліку на підприємстві;  розглянути процес документування операцій та організація аналітичного обліку за різними видами податків;  визначити головні аспекти організації синтетичного обліку розрахунків за податками та складання податкової звітності на підприємстві;  дослідити процеси оптимізації організації податкового обліку шляхом впровадження цифрових технологій;  виявити, як підвищення кваліфікації працівників впливає на організацію податкового обліку. Об’єктом дослідження виступає організаційний процес податкового обліку на підприємстві. Основними методами дослідження є аналіз сучасних літературних джерел, розгляд законодавства. Практичне значення курсової роботи полягає у надані підприємству рекомендацій щодо поліпшення організації податкового обліку на підприємстві, що може сприяти підвищенню ефективності управління фінансами та конкурентоспроможності на ринку. Отже, дане дослідження може бути підґрунтям подальших наукових робіт у сфері податкового аналізу підприємства.