0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

СРОЧНО ПРОДАМ Дипломну роботу «Методика складання кошторису, облік, контроль і аналіз його показників» НА ВІДМІННО!!! (ID:109498)

Тип роботи: дипломна
Сторінок: 127
Рік виконання: 2014
Вартість: 3000
Купити цю роботу
Зміст
Дипломна робота, магістратура, захищена мною на відмінно в 2014 році в НУДПСУ "Національний університет державної податкової служби України"! Факультет "Облік і аудит", спеціальність "Облік бюджетних установ". Склад: титульна сторінка, зміст, вступ, три розділи, висновки, список використаних джерел (49 джерел), розрахункові таблиці (6шт), додатки (документи підприємства (13шт) +250грн) А також автореферат (рецензія) українською мовою, автореферат на англійській мові, презентація PowerPoint, доповідь та відповіді на основні акценти роботи. +250грн Розмір дипломної роботи з таблицями 127 сторінок + додатки Загальна кількість приблизно 200 сторінок.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ЗМІСТ: Вступ Розділ 1. Економічна сутність кошторису 1.1. Характеристика кошторису 1.2. Методика складання кошторису 1.3. Особливості діяльності бюджетної сфери та характеристика установи, її основних економічних показників Розділ 2. Облік формування та виконання кошторису 2.1. Облікова політика бюджетної установи 2.2. Організація та методика обліку доходів і видатків загального фонду 2.3. Організація та методика обліку доходів і видатків спеціального фонду 2.4. Облік результатів виконання кошторису 2.5. Відображення доходів і видатків у формах звітності 2.6. Особливості обліку доходів і видатків в умовах використання комп’ютерної техніки Розділ 3. Контроль і аналіз формування та виконання кошторису 3.1. Завдання, джерела інформації та методичні прийоми проведення контролю і аналізу при формуванні та виконанні кошторису 3.2. Контроль виконання кошторису 3.3. Аналіз показників при формуванні кошторису 3.4. Аналіз виконання кошторису 3.5. Використання методів і моделей при формуванні показників кошторису 3.6. Узагальнення результатів контролю і аналізу та прийняття управлінських рішень щодо збільшення доходів та раціонального використання видатків Висновки Список використаних джерел Додатки