0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Контрольна робота з дисципліни "Бухгалтерський облік в галузях народного господарства" (Варіант 9) (ID:128228)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 11
Рік виконання: 2016
Вартість: 50
Купити цю роботу
Зміст
ТЕОРЕТИЧНА ЧАСТИНА 1.Вимірники, що застосовуються в обліку 2.Документальне оформлення надходження продуктів і товарів на складах (коморах) підприємства ресторанного господарства ПРАКТИЧНА ЧАСТИНА Практичне завдання № 1 Завдання: Скласти калькуляцію ціни на страву з використанням бланків калькуляційних карток (типова форма № 45). Підприємство ресторан “Браво”. Дата 18.07.20_р. Найменування страви Риба запечена з грибами № 275 за Збірником рецептур 2000р. Націнка підприємства 115%. Практичне завдання № 2 Завдання: Скласти прибуткові і видаткові накладні, товарний звіт № 356 за 6 липня 200_року. Підприємство ресторан „Браво” Залишок товарів на 6 липня 20__ року: • Товари - 30969,40грн. • Тара - 315,00грн. Облік ведеться за продажними цінами. Торгова націнка на складі підприємства громадського харчування - 50%. Завідуючий складом – Крилов Л.І. Матеріали для виконання: 1. накладна ТОВ „Т.Д. ПІК” №3003318; 2. видаткова накладна № 235; 3. видаткова накладна № 236. Необхідні бланки: • товарний звіт; • прибуткова накладна; • видаткова накладна. Матеріали для виконання ТОВ «Т.Д.ПІК» Адреса: 02216, м.Київ, вул. Тростянецька, 6,кв.291 Р/р 2600300873044 в АКБ «Укрсоцбанк» Код ЄДРПОУ 3160800 МФО 32012 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову