0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Контрольна робота з дисципліни "Бухгалтерський облік в галузях народного господарства" (Варіант 7) (ID:128231)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 16
Рік виконання: 2016
Вартість: 50
Купити цю роботу
Зміст
ТЕОРЕТИЧНА ЧАСТИНА 1.Основи класифікації рахунків та їх значення 2.Облік розрахунків з організаціями соціального страхування ПРАКТИЧНА ЧАСТИНА Практичне завдання № 1 Завдання: Скласти калькуляцію ціни на страву з використанням бланків калькуляційних карток (типова форма № 45). Підприємство ресторан “Магія ”. Дата 12.05.20__р. Найменування страви Курка в сметанному соусі № 643/№ 863 за Збірником рецептур 1998р. Націнка підприємства 195%. Практичне завдання № 2 Завдання: Скласти щоденний звіт про рух товарів на кухні № 567 за 30.09. 20__ року. Підприємство ресторан “Магія”. Завідуюча виробництвом Малик О.В. Залишок продуктів і сировини на 30 жовтня 200_ року – 4138,53грн. Матеріали для виконання: 1. видаткова накладна складу № 553; 2. денний забірний лист № 498; 3. меню на відпуск харчування по безготівковому розрахунку. Необхідні бланки: • звіт про рух товарів на кухні; • видаткова накладна; • денний забірний лист. СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову