0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

ЧДТУ, Варіант №2, Бухгалтерський облік у с/г, №1131 (ID:13730)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 29
Рік виконання: 2007
Вартість: 50
Купити цю роботу
Зміст
1. Обчислення собівартості продукції зернових культур 2. Облік виробничих запасів в с/г 3. Облік адміністративних витрат Завдання №4 Облік продукції сільськогосподарського виробництва 1. Скласти журнал господарських операції за формою: Таблиця № п/п Зміст операції Назва первинного документа Кореспонденція рахунків Сума, грн. № ж/о Дт кт 2. Заповнити картки складського обліку, або книгу складського обліку 3. Скласти звіт про рух сільськогосподарської продукції 4. Скласти відомість на списування різниці між плановою і фактичною собівартістю продукції с/г виробництва 5. Заповнити відомість руху сільськогосподарської продукції 6. Заповнить Ж/О №10 або 10/ 7. Заповнить сальдову відомість по рахунку 27 "Продукція с/г виробництва" Умова: У СТОВ "Вега" протягом звітного періоду зареєстровані такі операції: Таблиця 2 Господарські операції СТОВ "Вега" № Зміст операції Кількість, ц 1 Одержано від урожаю: а)пшениці озимої; б)цукрових буряків; в)ячменю; г)капусти 2. Продано: а) пшениці озимої; б)цукрових буряків; в) капуста 3. Проведено очищення і сушіння зерна озимої пшениці. В результаті очищення зерна одержано: а) чистого зерна; б) відходів (зерна 40 %) в) мертвих відходів, (невикористовані) 4. Витрачено капусти для квашення 5. Озиму пшеницю витрачено на сівбу під урожай наступного року 6. Передано на свиноферму ячменю 7. При інвентаризації виявлено нестачу пшениці – 10 ц., з якої: – списано в межах природних витрат – 3 ц 7 ц. записано на комірника (К – 2,0) 8. Протягом звітного періоду одержано: молоко – 7400 ц вовни – 69 ц яєць – 140 тис. штук 9. Продано: молока 7300 ц вовни – 60 ц яєць – 140 тис. штук 10. Витрачено молока на випойку: телятам – 80 ц поросятам – 20 ц 11 У кінці року визначено фактичну собівартість продукції і проведено коректування планів до фактичної собівартості продукції Довідка про собівартість продукції (в грн. за 1ц.) № Назва продукції: Собівартість Планова Фактична 1 а) озима пшениця; 75 2 б) ячмінь; 68 3 в) капуста; 90 4 г) цукрові буряки 37 5 д) молоко 70 6 є) вовна 1200 7 ж) яйця (тис.штук) 180 8 з) картопля 81 Література
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову