0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Методологія обліку виробництва кукурудзи на зелену масу (ID:1491)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 51
Рік виконання: 2008
Вартість: 100
Купити цю роботу
Зміст
Вступ 3 1. Економічний зміст витрат на виробництво кукурудзи на зелену масу та їх класифікація. 3 1.1. Економічний зміст витрат на виробництво кукурудзи на зелену масу і завдання їх обліку. 5 1.2 Класифікація виробничих витрат. 7 1.3. Нормативно-інформаційне забезпечення обліку витрат на виробни- цтво кукурудзи на зелену масу та вихід продукції. 12 2. Організаційно - економічна характеристика підприємства. 18 3. Облік виробництва кукурудзи на зелену масу. 24 3.1.Первинні та накопичувальні документи з обліку витрат на вирощування кукурудзи на зелену масу. 24 3.2.Первинні та накопичувальні документи з обліку виходу продукції кукурудзи на зелену масу. 26 3.3. Синтетичний та аналітичний облік витрат і виходу продукції кукурудзи на зелену масу. 27 3.4. Калькуляція собівартості продукції кукурудзи на зелену масу. 28 3.4.1.Види собівартості продукції і загальні положення обчислення собівартості продукції. 28 3.4.2.Методика обчислення собівартості продукції кукурудзи на зелену масу. 30 3.5. Шляхи вдосконалення обліку витрат і обчислення собівартості продукції кукурудзи на зелену масу. 31 4.Охорона праці. 38 5.Охорона навколишнього середовища. 42 Висновки та пропозиції 45 Список використаної літератури. 48 Додатки.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову