0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Організація обліку і аудиту продукції рослинництва (ID:17142)

Тип роботи: дипломна
Сторінок: 105
Рік виконання: 2008
Вартість: 200
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОБЛІКУ ВИТРАТ НА ВИРОБНИЦТВО ПРОДУКЦІЇ РОСЛИННИЦТВА 7 1.1. Економічна суть витрат виробництва і собівартості продукції 7 1.2. Склад витрат на виробництво та їх класифікація 14 1.3. Основні чинники формування виробничих витрат у рослинництві 24 1.4. Організаційно-економічна характеристика підприємства 31 РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЯ І МЕТОДИКА ОБЛІКУ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА І КАЛЬКУЛЯЦІЯ СОБІВАРТОСТІ ПРОДУКЦІЇ РОСЛИННИЦТВА 41 2.1. Документальне оформлення витрат та виходу продукції рослинництва 41 2.2. Синтетичний та аналітичний облік витрат і виходу продукції 48 2.3. Калькуляція собівартості продукції рослинництва у внутрішньогосподарському (управлінському) обліку 53 2.4. Облік витрат і виходу продукції в умовах автоматизації 67 РОЗДІЛ 3. АУДИТ ВИТРАТ ТА ВИХОДУ ПРОДУКЦІЇ РОСЛИННИЦТВА 78 3.1. Мета, завдання і послідовність аудиту виробництва і виходу продукції рослинництва. Оцінка системи внутрішнього контролю 78 3.2. Методика аудиторської перевірки витрат та виходу продукції 83 3.3. Організація заключного етапу аудиторської перевірки витрат і виходу продукції рослинництва 91 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 97 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 99 ДОДАТКИ 105
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Інші роботи з даної категорії: