СтудентАспірант
0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Організація обліку і аудиту продукції рослинництва (ID:17142)

Тип роботи: дипломна
Сторінок: 105
Рік виконання: 2008
Вартість: 200
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ОБЛІКУ ВИТРАТ НА ВИРОБНИЦТВО ПРОДУКЦІЇ РОСЛИННИЦТВА 7 1.1. Економічна суть витрат виробництва і собівартості продукції 7 1.2. Склад витрат на виробництво та їх класифікація 14 1.3. Основні чинники формування виробничих витрат у рослинництві 24 1.4. Організаційно-економічна характеристика підприємства 31 РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЯ І МЕТОДИКА ОБЛІКУ ВИТРАТ ВИРОБНИЦТВА І КАЛЬКУЛЯЦІЯ СОБІВАРТОСТІ ПРОДУКЦІЇ РОСЛИННИЦТВА 41 2.1. Документальне оформлення витрат та виходу продукції рослинництва 41 2.2. Синтетичний та аналітичний облік витрат і виходу продукції 48 2.3. Калькуляція собівартості продукції рослинництва у внутрішньогосподарському (управлінському) обліку 53 2.4. Облік витрат і виходу продукції в умовах автоматизації 67 РОЗДІЛ 3. АУДИТ ВИТРАТ ТА ВИХОДУ ПРОДУКЦІЇ РОСЛИННИЦТВА 78 3.1. Мета, завдання і послідовність аудиту виробництва і виходу продукції рослинництва. Оцінка системи внутрішнього контролю 78 3.2. Методика аудиторської перевірки витрат та виходу продукції 83 3.3. Організація заключного етапу аудиторської перевірки витрат і виходу продукції рослинництва 91 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 97 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 99 ДОДАТКИ 105
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову