0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Облік у акціонерних товариствах (ID:206274)

Тип роботи: магістерська
Сторінок: 93
Рік виконання: 2017
Вартість: 500
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП…………………………………………………………………………. с. РОЗДІЛ 1. ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ПАТ «КОЗЯТИНСЬКИЙ М'ЯСОКОМБІНАТ» ТА ЙОГО ОБЛІКОВОЇ ПОЛІТИКИ…………………………………………………………………….. 1.1 Характеристика історії та фінансово-господарської діяльності ПАТ «Козятинський м'ясокомбінат»……………………………………………… 1.2 Облікова політика ПАТ «Козятинський м'ясокомбінат»……………… 1.3 Податкова політика ПАТ «Козятинський м'ясокомбінат»……………. Висновки і пропозиції до розділу 1…………………………………………. РОЗДІЛ 2. НАУКОВО-МЕТОДИЧНІ ПІДХОДИ ДО БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ В АКЦІОНЕРНИХ ТОВАРИСТВАХ… 2.1 Аналітичний і синтетичний облік в акціонерних товариствах……….. 2.2 Особливості розкриття інформації у бухгалтерській звітності про акції…………………………………………………………………………….. 2.3 Наукові дослідження вчених про облік у акціонерних товариствах….. 2.4 Інформаційні системи обліку у акціонерних товариствах……………... 2.5 Елементи стратегічного обліку у акціонерних товариствах…………… Висновки і пропозиції до розділу 2…………………………………………. РОЗДІЛ 3. ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНИЙ АНАЛІЗ ДІЯЛЬНОСТІ ПАТ «КОЗЯТИНСЬКИЙ М'ЯСОКОМБІНАТ» ТА АНАЛІЗУ АКЦІЙ…………. 3.1 Організація аналітичної роботи у ПАТ «Козятинський м'ясокомбінат»………………………………………………………………… 3.2 Техніко-економічний аналіз ПАТ «Козятинський м'ясокомбінат» за 2015-2016 рр…………………………………………………………………… 3.3 Аналіз фінансового стану ПАТ «Козятинський м'ясокомбінат» за 2015-2016 рр………………………………………………………………….. 3.4 Теоретичні та практичні основи аналізу акцій……………… 3.5 Опис і застосування інформаційних технологій економічного аналізу акцій………….…………………………………………………………………. Висновки і пропозиції до розділу 3………………………………………….. РОЗДІЛ 4. АУДИТ ФІНАНСОВОЇ ЗВІТНОСТІ ТА АКЦІЙ ПАТ «КОЗЯТИНСЬКИЙ М'ЯСОКОМБІНАТ»………………………..……. 4.1 Аудит фінансової звітності ПАТ «Козятинський м'ясокомбінат» за 2016 р. …………………………………………………………………………. 4.2 Теоретичні основи аудиту у акціонерних товариствах………………… 4.3 Практичний аудит акцій у ПАТ «Козятинський м'ясокомбінат»…….. 4.4 Опис і застосування інформаційних технологій аудиту акцій…………. Висновки і пропозиції до розділу 4…………………………………………. ВИСНОВКИ……………………………………………………………………. СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ………………………………… ДОДАТКИ……………………………………………………………………..
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
РОЗДІЛ 1 ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ПрАТ «КОЗЯТИНСЬКИЙ М'ЯСОКОМБІНАТ» ТА ЙОГО ОБЛІКОВОЇ ПОЛІТИКИ 1.1 Характеристика історії та фінансово-господарської діяльності ПрАТ «Козятинський М'ясокомбінат» Історія ПрАТ «Козятинський м`ясокомбінат» нараховує більш як 80 років. Підприємство засновано у 1927 році як птахопереробне виробництво, яке згодом стало потужним підприємством по переробці птиці, яєць, забою худоби, випуску м'яса, ковбасних виробів та копченостей. В 2000 році шляхом виділення з ВАТ «Вінницям’ясо» на базі дочірнього підприємства Козятинський птахокомбінат створено ВАТ «Козятинський птахокомбінат». В 2009 році було змінено назву підприємства на ПАТ “Козятинський м’ясокомбінат”, а в 2017 на ПрАТ “ Козятинський м’ясокомбінат ” За роки існування підприємства неодноразово здійснювалося технічне переобладнання та реконструкція з метою збільшення потужності та покращення якості виробленої продукції. Зараз до складу підприємства входять: цех забою та первинної переробки худоби, холодильник, дільниця по обвалюванню м'яса ВРХ та свиней, цех по виробництву м'ясних напівфабрикатів, ковбасний цех, виробнича лабораторія, допоміжні обслуговуючі підрозділи. На сьогодні ПрАТ «Козятинський м`ясокомбінат» виробляє за місяць понад 150 тонн (більш як 50 найменувань) напівфабрикатів, 20 тонн ковбасних виробів (більш як 60 найменувань), біля 300 тонн м'яса. Використовується лише натуральна сировина власного походження, що вигідно виділяє нашу продукцію від аналогічних продуктів інших виробників. Завдяки своїй стабільній якості та безпечності продукція ПрАТ «Козятинський м'ясокомбінат» давно завоювала довіру у споживачів. Протягом багатьох років (починаючи з 2003 року) комбінат є основним постачальником яловичини для виробництва гамбургерів для мережі ресторанів Mc'Donalds, з 2006 року безперервно працює з таким торгівельними мережами як МЕТРО, БІЛЛА та іншими. Продукція комбінату поставляється у всі області України. В 2014 році на підприємстві впроваджено та сертифіковано Систему екологічного менеджменту у відповідності до вимог міжнародного стандарту ISO 14001:2004. Невід’ємною частиною стратегії ведення виробничої діяльності є принципи соціальної відповідальності, що передбачають довготерміновий розвиток в гармонії з довкіллям та суспільством. Підприємство у своїй діяльності дотримується загальноприйнятих стандартів у сфері корпоративної соціальної відповідальності і постійно застосовує їх для забезпечення дотримання прав людини, належного виробничого середовища, охорони навколишнього середовища, цілісності в бізнесі. Гарантія якості та безпеки продукції на підприємстві забезпечується впровадженою та сертифікованою системою безпечності харчових продуктів згідно вимог ISO 22000:2005. Щорічно підприємство проходить аудит міжнародної сертифікаційної організації EFSIS на відповідність виробництва вимогам міжнародного стандарту та отримує високі оцінки. Ефективний контроль над усіма етапами виробництва дозволяє здійснювати діюча на підприємстві система HACCP. Високий імідж ПрАТ «Козятинський м`ясокомбінат» та споживчих характеристик його продукції підтверджено отриманими нагородами та відзнаками: - Диплом та медаль фіналіста 3-го Українського національного конкурсу з якості 1998 року; - Диплом та нагорода переможця Всеукраїнського конкурсу якості у 2002 році; - Диплом та бронзова медаль за перемогу у конкурсі «Українське найсмачніше» у номінації «Найсмачніша м'ясна продукція» у 2002 році; - Золота медаль загальнонаціонального конкурсу «Вища проба» за високу якість та конкурентоспроможність м'яса та ковбасних виробів у 2003 році; - 7 золотих та 3 срібних медалі отримала продукція підприємства на Міжнародному форумі виробників продуктів харчування «Весь світ харчування 2006 р.»; - на Міжнародному форумі виробників продуктів харчування «Весь світ харчування 2007 р.» продукція комбінату отримала 3 медалі (золота, срібна, бронзова); Підприємство занесене у Золоту Книгу Українського підприємництва і в Золоту Книгу ділової еліти України. Технологія повного циклу виробництва м’ясних продуктів передбачає процеси від перевірки стану живої тварини, до реалізації готової продукції. Тварин доставляють спеціально обладнаним автомобільним транспортом на базу передзабійного утримання - це відособлене приміщення на території комбінату для приймання, розміщення, ветеринарного огляду, сортування і відпочинку забійних тварин. До забою на м'ясо допускаються тільки здорові тварини. Забій тварини на м'ясо здійснюються за умови, що вона ідентифікована вушними бирками встановленого зразка, за наявності паспорту на дану тварину і ветеринарної картки до паспорта. Перед забоєм тварин оглушують (знетямлюють) пневмозброєю в спеціальному боксі. Оглушення тварин при забої проводиться за умов, що виключає їх загибель. Обвалювання – це відокремлення м‘яких тканин від кісток, яке здійснюється вручну за допомогою ножа на стаціонарних столах. Процес обвалювання складається з двох частин – зрізування з кісток основної маси м‘язів і наступного вилучення їх залишків. На підприємстві застосовують диференційоване обвалювання, коли робітник розробляє певну частину туші. Завдяки такому способу поліпшується якість обвалювання і підвищується продуктивність праці. Обвалюванню підлягає м'ясо (яловичина та свинина) в охолодженому стані, з температурою у товщі м’язів від 00С до +40С. Напівфабрикати – це сирі м‘ясопродукти, підготовлені до термічного оброблення (варіння, смаження). Напівфабрикатний цех займається виготовленням різноманітних груп напівфабрикатів: 1. Натуральні напівфабрикати – це шматки м‘яса із заданими або довільними масами, розмірами і формою з відповідних частин туші. Їх поділяють на великошматкові, порційні та дрібношматкові. Великошматкові напівфабрикати виділяють з обваленого м‘яса. Це м‘якоть або пластинки м‘яса, зняті з певних частин пів туш у вигляді великих шматків, очищених від сухожиль і товстих поверхневих плівок, зі збереженням міжм‘ясової, сполучної і жирової тканини. 2. Мариновані напівфабрикати вирізняються від натуральних не тільки зовнішнім виглядом, а й смаковими властивостями. До складу маринадів входять прянощі, зелень, сіль, ароматизатори, ферменти, різні добавки, рослинна олія. 3. Січені напівфабрикати – це вироби, виготовлені з м’ясного фаршу. Крім м‘ясної сировини при їх виробництві використовується тільки спеції Підприємство пропонує широкий асортимент ковбасних виробів, до якого входять варені ковбаси, сосиски і сардельки, напівкопчені, копчені, сирокопчені, варено-копчені, ліверні, кров’яні ковбаси, м’ясні хлібці, паштети, сальцесон, холодець, дієтичні ковбасні вироби. Ковбасні вироби представлені в усіх сортах - вищий, І, ІІ, ІІІ, та мають різноманітні види оболонки, такі як: - натуральна (кишкова) оболонка - білкова (білкозин, кутизин та ін.) - рослинна (целофан, папір) - синтетична (поліетилен) Інформація щодо складу, сорту та оболонки вказано на кожному ковбасному виробі. Ковбасні вироби виготовляються відповідно до затверджених рецептур та норм виходу сировини при переробці продукції згідно законодавства України та норм ЄС.