0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Організація бухгалтерського обліку витрат на виробництво та виходу продукції зернових культур (ID:209121)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 45
Рік виконання: 2017
Вартість: 200
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП РОЗДІЛ 1. ОРГАНІЗАЦІЯ ОБЛІКОВОГО ПРОЦЕСУ НА ПІДПРИЄМСТВІ 1.1 Нормативно-правове забезпечення організації облікового процесу на підприємстві 1.2 Облікова політика на підприємстві 1.3 Формування та функціонування облікового підрозділу на підприємстві РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЯ ОБЛІКУ ВИТРАТ НА ВИРОБНИЦТВО ТА ВИХІД ПРОДУКЦІЇ ЗЕРНОВИХ КУЛЬТУР 2.1 Організація документування та розробка робочих інструкцій первинних документів з обліку витрат на виробництво та вихід продукції зернових культур 2.2 Організація синтетичного та аналітичного обліку та розробки бухгалтерської інформації щодо витрат на виробництво та вихід продукції зернових культур 2.3 Організація податкового обліку витрат на виробництво та вихід продукції зернових культур 2.4 Організація звітності підприємства щодо витрат на виробництво та вихід продукції зернових культур РОЗДІЛ 3. ОРГАНІЗАЦІЯ БУХГАЛТЕРСЬКОГО КОНТРОЛЮ НА ПІДПРИЄМСТВІ 3.1 Організація бухгалтерського контролю та юридичної відповідальності 3.2 Організація управлінського обліку 3.3 Організація захисту облікової інформації на підприємстві РОЗДІЛ 4. ОХОРОНА ПРАЦІ ОБЛІКОВОГО ПЕРСОНАЛУ ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВСТУП З переходом до ринкової економіки і ускладнення господарських зв’язків зростають вимоги до управління економікою. Від того, як організовано бухгалтерський облік на підприємстві, як він виконує свої контрольні функції, значною мірою залежить рівень економічної роботи. Чим раціональніше організовано бухгалтерський облік у господарстві, чим менше він потребує затрат праці облікових працівників, тим більше залишається у них часу для аналізу і контролю. Актуальність теми. Одним із найважливіших і основних процесів господарської діяльності будь-якого підприємства є процес виробництва продукції. Процес виробництва являє собою, з одного боку, процес виробничого споживання засобів, предметів праці та самої праці, а з іншого - одержання нової продукції (робіт чи послуг). Основним засобом виробництва є земля. Порівняно з іншими засобами виробництва, земля хоч поступово і зношується, але має і здатність поступово покращувати свою родючість за рахунок раціонального її використання. На галузь рослинництва безпосередньо впливають як природні фактори, так і соціальні фактори, тому це необхідно враховувати при організації бухгалтерського обліку на підприємстві, що займається виробництвом продукції рослинництва. Мета і завдання. Бухгалтерський облік має на меті забезпечити управлінський апарат, відповідні служби і фахівців необхідними достовірними даними про господарські процеси та фінансовий стан підприємства. Бухгалтерська інформація потрібна апаратові управління підприємством для обґрунтованого прийняття короткотермінових і довготермінових управлінських рішень, а також широкому колу зовнішніх користувачів (інвесторам, банкам, постачальникам, фінансовим аналітикам, податковим службовцям тощо). Метою написання курсової роботи є дослідження принципів і методів організації бухгалтерського обліку на підприємстві. Відповідно до визначеної мети під час виконання курсової роботи необхідно вирішити такі основні завдання: - своєчасне, повне, достовірне, безперервне відображення всіх фактів господарської діяльності, які були здійснені на підприємстві; - обробка даних за допомогою відповідних процедур, прийомів та способів у відповідності до вихідної інформації; - складання на основі отриманого масиву обробленої інформації, зафіксованої у первинних документах і регістрах балансу і фінансової звітності та подачі іх зацікавленим користувачам. Предмет і об’єкт дослідження. Предметом дослідження є система теоретичних, методичних та практичних аспектів, що стосуються обліку витрат виробництва і виходу продукції. Під об'єктом організації розуміють предмет (явище або процес), на який спрямована організаційна діяльність. Згідно з визначенням організації бухгалтерського обліку, контролю та аналізу відповідними об'єктами можуть бути технологія облікового, контрольного чи аналітичного процесу; праця виконавців; розвиток і вдосконалення обліку, контролю та аналізу; організаційне, технічне, інформаційне чи якесь інше забезпечення обліку, контролю та аналізу РОЗДІЛ 1. ОРГАНІЗАЦІЯ ОБЛІКОВОГО ПРОЦЕСУ НА ПІДПРИЄМСТВІ 1.1. Нормативно-правове забезпечення організації облікового процесу на підприємстві Організація та ведення бухгалтерського обліку регламентується Законом України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» №996-IV від 16.07.1999 року. Організація нормативно-правового забезпечення і державного регулювання бухгалтерського обліку здійснюється за допомогою нормативно-правових документів Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Міністерства фінансів України, Державного комітету статистики, Державної податкової адміністрації України, Національного банку України та ін. державних органів. Державне регулювання обліку в Україні здійснюється з метою: - створення єдиних правил ведення бухгалтерського обліку та складання фінансової звітності, які є обов’язковими для всіх підприємств та гарантують і захищають користувачів; - удосконалення бухгалтерського обліку та фінансової звітності. Регулювання питань методології обліку та фінансової звітності здійснюється МФУ яке затверджує національні положення (стандарти) бухгалтерського обліку, інші нормативно-правові акти щодо ведення бухгалтерського обліку та складання фінансової звітності. Система нормативно-правового регулювання бухгалтерського обліку представлена чотирма рівнями, кожен з яких охоплює ряд документів: Перший рівень – документи, що регулюють порядок ведення обліку, складання і подання бухгалтерської звітності юридичними особами.