0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

ПУСКУ, Варіант №1, Облік і звітність №3483 (ID:21231)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 14
Рік виконання: 2007
Вартість: 50
Купити цю роботу
Зміст
7. Вплив господарських операцій на зміни в балансі, типи змін. Значення бухгалтерського балансу 19. Порядок видачі довіреностей на отримання цінностей та контроль за їх використанням Завдання № 48 Складіть звіт № 28 по коморі їдальні № 1 об’єднання підприємств громадського харчування за період з 11 по 17 березня. Комірник Василенко В. І. Умова задачі: За станом на 11 березня в коморі їдальні № 1 налічуються залишки продуктів і товарів на 2 000,50 грн., тари – на 190,00 грн. Ліміт товарних залишків – 2 500,00 грн. Операції комори з 11 по 17 березня: 1. Від молокозаводу одержано за рахунком № 125 від 11 березня масло вершкове вищого ґатунку за вільними роздрібними цінами на суму 320,00 грн. Масло оприбутковано за кінцевими цінами продажу. Націнка – 80%. 2. З плодоовочевої бази за товарно-транспортною накладною № 342 від 12 березня надійшли овочі за цінами домовленості на 1 600,00 грн., а також тара на суму 110,00 грн. Націнка підприємства громадського харчування – 80%. 3. Від м’ясокомбінату за рахунком № 230 від 14 березня надійшли продукти за вільними роздрібними цінами на суму 210,50 грн. і тара на суму 25,00 грн. Продукти оприбутковано за кінцевими цінами продажу. Націнка – 80%. 4. Від пивзаводу за накладною № 175 від 15 березня надійшло пиво «Оболонь», що оприбутковано за цінами продажу 920,00 грн. Одночасно надійшла тара на суму 200,00 грн. 5. За видатковою накладною № 172 від 16 березня із буфету їдальні надійшла тара на суму 52,60 грн. 6. За заборним листом № 38 з 11 по 17 березня на кухню відпущено продукти на суму 1620,00 грн. 7. За заборним листом № 36 з 11 по 17 березня відпущено до буфету їдальні товари на суму 1 620 грн. Література
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову