0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Облікова політика підприємства сьогодення та перспективи її використання як додаткової нормативної бази побудови обліку на підприємстві (ID:265493)

Тип роботи: реферат
Сторінок: 17
Рік виконання: 2017
Вартість: 80
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП………………………………………………………………………….…….3 РОЗДІЛ 1. Аналіз сутності облікової політики…………….………………..…….5 РОЗДІЛ 2. Особливості облікова політика сьогодення……………………..……9 РОЗДІЛ 3. Перспективи використання облікової політики сьогодення як додаткової нормативної бази побудови обліку на підприємстві………….……12 ВИСНОВОК……………………………………………………………………...…16
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Однією з важливих складових ефективної діяльності будь-якої організації незалежно від форми її власності та виду діяльності є адекватне, своєчасне, впорядковане інформаційне забезпечення. Відомо, що більш ніж 80 % інформації на підприємстві формується на основі облікових даних. Тому якісне інформаційне забезпечення функціонування підприємства значною мірою залежить від правильно організованого ведення бухгалтерського обліку. Ефективна та раціональна організація бухгалтерського обліку на підприємстві починається з розроблення його облікової політики, що є основою ведення бухгалтерського обліку. Світові тенденції економічного розвитку, зміна підходів до управління сучасним промисловим підприємством, мінливість нормативно - правового регулювання обліку вимагає від окремого суб’єкта господарювання пошуку раціонального поєднання міжнародного і державного регулювання, вимог власників та самостійності в обґрунтуванні методико-прикладних рішень розкриття і представлення інформації. За таких умов посилюється цінність і актуальність облікової політики підприємства, де закріплюються методи, способи, прийоми, процедури організації, методології та технології облікового процесу і формування звітності, зокрема з урахуванням ощадливих перетворень.