0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Особливості обліку і аналізу економічних показників підприємства громадського харчування (ID:277000)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 42
Рік виконання: 2022
Вартість: 250
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ОБЛІКУ І АНАЛІЗУ ЕКОНОМІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ПІДПРИЄМСТВА ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ 1.1. Загальна характеристика обліку і аналізу ресторанного бізнесу 1.2. Ключові показники економічної ефективності ресторану 1.3. Специфіка обліку економічних показників у ресторанах РОЗДІЛ 2. ДОСЛІДЖЕННЯ ОБЛІКУ І АНАЛІЗУ ЕКОНОМІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ РЕСТОРАНУ 2.1. Аналіз основних економічних показників діяльності ресторану «Айвенго» 2.2. Особливості обліку і аналізу економічних показників ресторану «Айвенго» 2.3. Удосконалення обліково-аналітичного забезпечення управління підприємством на основі ключових показників ефективності ВИСНОВКИ СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Тел/вайбер: (068)845-40-04