0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Методика та техніка узагальнення даних бухгалтерського обліку та складання балансу підприємства (ID:28807)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 54
Рік виконання: 2010
Вартість: 60
Купити цю роботу
Зміст
Вступ Розділ 1 Теоретичні аспекти методики та техніки узагальнення даних бухгалтерського обліку та складання балансу підприємства 1.1 Методологія узагальнення даних бухгалтерського обліку 1.2 Сутність і призначення балансу, його нормативно – правове регулювання 1.3 Методолгія складання балансу на підприємстві Розділ 2 Практичні засади методики та техніки узагальнення даних бухгалтерського обліку та складання балансу ВАТ «Іркліївський маслосирзавод» 2.1 Організаційно – економічна характеристика ВАТ «Іркліївський маслосирзавод» 2.2 Узагальнення даних обліку на підприємстві 2.3 Особливості складання балансу на підприємстві Розділ 3 Шляхи удосконалення методології складання балансу підприємства Висновки Список використаної літератури Додатки Діючий в Україні бухгалтерський баланс призначається не тільки для відображення стану господарських засобів та джерел їх формування на певну дату, а й для одержання інформації, необхідної для управління діяльністю підприємства, а також для задоволення потреб зовнішніх користувачів – статистичних, податкових, фінансових органів, банків, інвесторів та ін. Бухгалтерський баланс підприємства являє собою документ публічної звітності, основне джерело інформації для зовнішнього фінансово-економічного аналізу діяльності підприємства. Він складається за єдиною, встановленою П(С)БО 2 «Баланс», формою як складова річних, квартальних та місячних бухгалтерських звітів, надсилається в обов’язковому порядку регіональним статистичним органам, а також вищестоящим організаціям, до сфери управління яких відноситься підприємство. Вивчення Балансу розкриває як позитивні, так і негативні результати діяльності підприємства. Відповідно суттєвою є інформація, відсутність якої може вплинути на рішення користувачів звітності. Суттєвою якісною характеристикою інформації, що подається у Балансі, є її зрозумілість для користувачів, тому при складанні балансу необхідно дотримуватися певних вимог та принципів, які застосовуються при складанні фінансової звітності Для того, щоб Баланс був зрозумілим користувачам, він має містити дані про: підприємство; дату звітності за звітний період; валюту балансу та одиницю її виміру; відповідну інформацію за звітний період і аналогічний період попереднього періоду. Завдяки стислій та компактній формі, баланс є досить зручним документом. За даними балансу виявляють недоліки в роботі та фінансовому стані підприємства їх причини, а також розробляють заходи щодо усунення цих недоліків. Перелік табличного і графічного матеріалу: Рис. 1.1. Етапи підготовки до складання фінансової звітності Рис. 1.2 Призначення та визнання статей балансу Таблиця 2.1 Основні фінансово – економічні показники діяльності підприємства Рис. 2.1 Структура бухгалтерського апарату ВАТ "Iрклiївський маслосирзавод" Рис.2.2 Схема журнальної форми бухгалтерського обліку на ВАТ "Iрклiївський маслосирзавод" Рис. 2.3. Послідовність складання балансу на підприємстві
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову