0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

ОРГАНІЗАЦІЯ ТА ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ОБЛІКУ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ (на прикладі ДП «Охтирський комбінат хлібопродуктів» Державного агентства резерву України, м. Охтирка Сумської області (ID:61592)

Тип роботи: бакалаврська
Сторінок: 76
Рік виконання: 2012
Вартість: 200
Купити цю роботу
Зміст
Зміст ВСТУП РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИКО-МЕТОДИЧНІ ОСНОВИ ОБЛІКУ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ 1.1. Економічна сутність готової продукції 1.2. Нормативне регулювання обліку готової продукції 1.3. Огляд літературних джерел РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЯ ОБЛІКУ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ 2.1. Організаційно - економічна характеристика ДП «Охтирський КХП» Держкомрезерву України 2.2. Складський та первинний облік готової продукції 2.3. Синтетичний і аналітичний облік готової продукції РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ОБЛІКУ ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ 3.1. Шляхи вдосконалення первинного обліку готової продукції 3.2. Шляхи вдосконалення аналітичного та синтетичного обліку готової продукціїРОЗДІЛ 4. ОХОРОНА ПРАЦІ ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову