0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

оцінка забруднення нітратави овочевих продуктів (ID:4926)

Тип роботи: бакалаврська
Дисципліна:Екологія
Сторінок: 55
Рік виконання: 2010
Вартість: 300
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ АНОТАЦЯ РЕФЕРАТ ВСТУП РОЗДІЛ 1 АНАЛІТИЧНИЙ ОГЛЯД ЛІТЕАТУРИ ТА ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕМИ ВИПУСКНОЇ РОБОТИ. 1.1 Загальна характеристика нітратів ґрунтів та кліматичних зон з урахуванням конкретних місцевих умов. 1.2 Нітратне забруднення ґрунтів та рослинницької продукції. 1.3 Вміст нітратів у рослинних продуктах. 1.4 Утворення та накопичення нітратів в продуктах харчування 1.5 Зменшення вмісту нітратів у продуктах харчування і продовольчій сировині 1.6Азотні добрива та їх вплив на рослини. 1. 7 Хронічне отруєння нітратами та віддалені наслідки токсичної дії їх на організм людини 1.8 Гостре отруєння нітратами та нітритами 1.9 Принципи зниження вмісту нітратів в овочевих продуктах. 1.10. Контроль за вмістом нітратів у продуктах харчування і продовольчій сировині РОЗДІЛ 2. МАТЕРІАЛИ ТА МЕТОДИКА ДОСЛІДЖЕНЬ 2.1. Місце, умови та методика проведення досліду 2.2. Приготування зразків 2.3 Іонометричний метод визначення нітратів та нітритів 2.4. Приготування матеріалів для досліджень 2.5. Вимірювання концентрації нітрат – іона в режимі "мВ" РОЗДІЛ 3 РЕЗУЛЬТАТИ ДОСЛІДЖЕНЬ ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІІТЕРАТУРИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову