0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Моніторинг показників якості молочної продукції яка надходить на ринок (ID:101403)

Тип роботи: магістерська
Дисципліна:Економіка
Сторінок: 113
Рік виконання: 2023
Вартість: 1000
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП РОЗДІЛ 1. ОГЛЯД ЛІТЕРАТУРИ 1.1. Значення молочної продукції для харчування людини 1.2. Вплив різних факторів на якість молочної продукції 1.3. Нормативно-правові акти щодо якості молока незбираного РОЗДІЛ 2. РЕЗУЛЬТАТИ ПРОВЕДЕНОГО ДОСЛІДЖЕННЯ 2.1. Мета, об’єкт, предмет та методи дослідження 2.2. Характеристика продовольчого ринку 2.3. Приймання молочної сировини на ринку 2.4. Органолептичні дослідження молочної продукції 2.5. Дослідження показників якості молока (жир, вода, суха речовина, кислотність) 2.6. Оцінка відповідності показникам якості молочної продукції 2.7. Моніторинг показників якості молочної продукції 2.8. Економічна ефективність РОЗДІЛ 3. ОХОРОНА ПРАЦІ ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ АНОТАЦІЯ ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Тел/вайбер: (068)845-40-04