0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Аналіз залежності податкового каналу тінізації економіки (tax) від інституційного (institutional), соціального (social) та інвестиційного (investment) каналів тінізації за допомогою системи структурних рівнянь (ID:1048033)

Тип роботи: розрахункова робота
Дисципліна:Економіка
Сторінок: 13
Рік виконання: 2020
Вартість: 450
Купити цю роботу
Зміст
1. Побудова коваріаційної матриці 2. Побудова діаграми шляхів 3.Відображення шляхів структурних рівнянь 4.Обчислення моделі 5.Аналіз результатів
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Задача полягає в тому, щоб скласти модель з групи чинників, а саме: часу, податку на прибуток, нормативної якості, індексу довіри до бізнесу, ефективності уряду, контролю корупції, державних витрат на освіту, безробіття, далі оцінити невідомі параметри моделі і визначити, наскільки адекватно модель описує коваріаційну структуру даних. В якості файлу даних розглянемо матричний файл (рис. 2). Дані є коваріаційною матрицею, обчисленою по вибірці зі статистичних даних у MS Excel із використанням функції «КОВАРИАЦИЯ.В» (рис. 1). Необхідно побудувати модель, що зв'язує податковий канал тінізації економіки з інституційним, соціальним та інвестиційним каналами тінізації, по отриманим даним за 2006 – 2019 рр.