0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Автоматизація управління договорами з постачальниками матеріальних цінностей як складової логістичного потоку в корпоративній інформаційній системі підприємства (ID:1048055)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Економіка
Сторінок: 50
Рік виконання: 2021
Вартість: 1450
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП РОЗДІЛ 1 ЛОГІСТИЧНІ ПІДСИСТЕМИ, ЯК НЕВІДЄМНА СКЛАДОВА КІС 5 1.1 Місце логістики у задачі корпоративного управління 5 1.2 Сучасний стан інформаційних логістичних систем 7 1.3 Постановка задачі управління договорами з постачальниками 13 РОЗДІЛ 2 ПРОЕКТУВАННЯ СХЕМИ УПРАВЛІННЯ ДОГОВОРАМИ З ПОСТАЧАЛЬНИКАМИ 16 2.1 Функціональна структура КІС 16 2.2 Архітектура КІС 16 2.3 Алгоритм функціонування КІС 18 РОЗДІЛ 3 РОЗРОБКА ПРОЕКТУ СИСТЕМИ 27 3.1 Функціональна структура та архітектура КІС 27 3.2 Апаратна платформа, операційна система та склад інших програмних продуктів 35 3.3 Ефективність від впровадження запропонованого програмного рішення 44 ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ля відображення бізнес-логіки вирішення даних задач доцільно розробити діаграми на основі методологій IDEF та UML, які представляють взаємодію і управління вхідними, вихідними та внутрішньоорганізаційними інформаційними потоками даних. Представимо наші алгоритми в вигляді IDEF0 діаграм так як вони є найбільш вживаними. Дана нотація використовується для побудови функціональної чи концептуальної моделі системи. Діаграми IDEF0 відображають функції або процедури, а також потоки інформації і матеріальних об’єктів [7]. Базові елементи діаграми дуже прості і представлені одним прямокутним блоком для визначення дії чи процесу. Чотири види стрілок навколо блоку мають наступне призначення: Входи (Inputs) є потоком «матеріалів», що трансформуються під впливом дії чи процесу (деревина, документи, плани та ін.); Управління (Controls) впливають або безпосередньо керують процесом (стандарти, вимоги покупців, плани проектів); Механізми (Mechanisms) ініціюють виконання процесу (люди, інструменти, машини); Виходи (Outputs) є результатом дії або процесу, що передаються до іншої дії або процесу (дерев’яні дошки, кінцеві плани та ін.) [8]. За допомогою даного типу діаграм далі буде описано детальніий алгоритм вирішення поставленої задачі. Варто зазначити, що ми розіб’ємо кожен з етапів процесу укладення і виконання договору з постачальниками на більш дрібні компоненти і відобразима їх місце і співвідношення в загальній схемі задачі.