0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Кооперативний коледж, Галузі споживчої кооперації, №1314 (ID:13917)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Економіка
Сторінок: 21
Рік виконання: 2007
Вартість: 50
Купити цю роботу
Зміст
2. Організація галузей діяльності споживчої кооперації в умовах дії основних законів ринку 10. Постачання закладів (підприємств) ресторанного господарства сировиною, продовольчими товарами. Охарактеризувати процес постачання місцевого підприємства ресторанного господарства 25. Особливості обслуговування відвідувачів у ресторанах 34. Органи управління заготівлею сільськогосподарських продуктів 46. Основні завдання подальшого розвитку і вдосконалення промисловості споживчої кооперації Література
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову