0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Шляхи підвищення ефективності діяльності підприємств харчової промисловості (ID:282970)

Тип роботи: дипломна
Дисципліна:Економіка
Сторінок: 108
Рік виконання: 2014
Вартість: 500
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП ……………………………………………………………………....... 5 РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИКО-МЕТОДИЧНІ ПІДХОДИ ДО УПРАВЛІННЯ ЕФЕКТИВНІСТЮ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ……………………….. 8 1.1. Поняття та сутність категорії «ефективність діяльності підприємства»………………………………………………………………….. 8 1.2. Методичні підходи до оцінки ефективності діяльності підприємств……………………………………………………………………… 16 1.3. Сучасні підходи до управління ефективністю діяльності підприємств……………………………………………………………………... 22 1.4. Правові основи функціонування підприємств в Україні…………….. 32 Висновки до розділу 1………………………….………………………............ 41 РОЗДІЛ 2. ДОСЛІДЖЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ ПП «ВИЧА» 42 2.1. Характеристика господарської діяльності підприємства……………….. 42 2.2. Аналіз ефективності діяльності ПП «Вича»……………………………… 50 2.3. Оцінка фінансового стану підприємства…………………………………. 64 2.4. Організація охорони праці на підприємстві……………………………... 68 Висновки до розділу 2 ………………………….………………………........... 80 РОЗДІЛ 3. ПРОЕКТ ЗАХОДІВ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ ПП «ВИЧА»…………………………………………………… 83 3.1. Основні напрямки покращення ефективності діяльності підприємства.. 83 3.2. Оптимізація асортименту ПП «Вича»……………………………………. 89 3.3. Обґрунтування доцільності випуску нового продукту………………….. 93 3.4. Вплив проекту на ефективність діяльності підприємства……………… 101 Висновки до розділу 3………………………….………………………......... 104 ВИСНОВКИ 105 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ………………………………….... 108
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Дипломна робота присвячена вивченню теоретичних засад і практичних аспектів щодо підвищення ефективності діяльності підприємств харчової промисловості. Розкрито сутність ефективності та необхідність покращення управління ефективністю для розвитку підприємства. Досліджено передумови підвищення ефективності діяльності приватного підприємства «Вича». Визначено основні напрямки покращення ефективності діяльності підприємства. Результати розробок можуть бути застосовані в практичній діяльності підприємств. Мета дослідження полягає в обґрунтуванні теоретичних положень, методичних і практичних рекомендацій щодо підвищення ефективності діяльності підприємств харчової промисловості. Об'єкт дослідження – процеси управління ефективністю діяльності на підприємстві. Предмет дослідження – економічна ефективність діяльності підприємства. Ключові слова: ефект, ефективність, економічна ефективність діяльності підприємства, підвищення ефективності діяльності.