0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Покращення якості консервованої продукції шляхом удосконалення технологічних процесів в умовах ФГ Владам (ID:355842)

Тип роботи: дипломна
Дисципліна:Економіка
Сторінок: 97
Рік виконання: 2017
Вартість: 500
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП РОЗДІЛ 1. ОГЛЯД ЛІТЕРАТУРИ 1.1 Сучасний стан виробництва консервованої продукції в Україні 1.2 Огляд і характеристика технологічних прийомів при виробництві консервованої продукції 1.3 Вимоги до обладнання та калібрування складових при виробництві консервованої продукції 1.4 Вимоги до сировини при виробництві консервованої продукції РОЗДІЛ 2. МАТЕРІАЛИ, УМОВИ І МЕТОДИКА ВИКОНАННЯ РОБОТИ 2.1 Місце, об’єкт та умови дослідження 2.2 Методика виконання роботи РОЗДІЛ 3. РОЗРАХУНКОВО-ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА 3.1 Характеристика виробничих потужностей консервного заводу «Владам» 3.2 Технологічні схеми виробництва консервованої продукції ФГ «Владам» 3.3 Удосконалення технологічних процесів виробництва томатів консервованих та підвищення обсягів їх виробництва 3.4 Економічна ефективність розробки ОХОРОНА ПРАЦІ ТА БЕЗПЕКА В НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЯХ ОХОРОНА ДОВКІЛЛЯ ВИСНОВКИ ПРОПОЗИЦІЇ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ Додаток А
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову