0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Управління проектом створення кав’ярні (ID:540061)

Тип роботи: магістерська
Дисципліна:Економіка
Сторінок: 110
Рік виконання: 2018
Вартість: 4300
Купити цю роботу
Зміст
Зміст 6 ВСТУП 8 РОЗДІЛ 1. АНАЛІЗ МЕТОДОЛОГІЙ УПРАВЛІННЯ ПРОЕКТАМИ 12 1.1.КЕРІВНИЦТВО РМВоК 12 1.2.КЕРІВНИЦТВО Р2М 19 1.3. PRINCE 2 22 1.4. ICB IPMA 26 1.5. МІЖНАРОДНИЙ СТАНДАРТ ISO10006 29 ВИСНОВКИ ДО РОЗДІЛУ 1 31 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ПРЕДМЕТНОЇ ОБЛАСТІ ПРОЕКТУ СТВОРЕННЯ КАВ’ЯРНІ 31 2.1. ХАРКТЕРИСТИКА І НАПРЯМОК ДІЯЛЬНОСТІ КОМПАНІЇ 31 2.1.1. ОПИС ПРОЕКТУ 31 2.1.2. МІСІЯ І ЦІЛІ 33 2.1.3. ОРГАНІЗАЦІЙНА СТРУКТУРА КОМПАНІЇ 35 2.2. МАРКЕТИНГОВИЙ АНАЛІЗ РИНКУ 38 2.3. МАТРИЦЯ SWOT-АНАЛІЗУ 44 ВИСНОВКИ ДО РОЗДІЛУ 2 49 РОЗДІЛ 3. РОЗРОБКА СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ПРОЕКТОМ СТВОРЕННЯ КАВ’ЯРНІ 50 3.1. УСТАВ ПРОЕКТУ 50 3.2. SMART-ЦІЛІ ПРОЕКТУ СТВОРЕННЯ КАВ’ЯРНІ 52 3.3. СТРУКТУРИ ПРОЕКТУ 55 3.3.1. СТРУКТУРА ДЕКОМПОЗИЦІЇ РОБОТ 55 3.3.2. СТРУКТУРА КОМАНДИ ПРОЕКТУ 59 3.4. УПРАВЛІННЯ ЗМІСТОМ ПРОЕКТУ 67 3.5. УПРАВЛІННЯ ЧАСОМ В ПРОЕКТІ 72 3.6. УПРАВЛІННЯ ВАРТІСТЮ ПРОЕКТУ 79 3.7. УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОЕКТУ 91 3.8. УПРАВЛІННЯ РИЗИКАМИ ПРОЕКТУ 97 ВИСНОВКИ ДО РОЗДІЛУ 3 102 ВИСНОВКИ 104 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 108
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Предметом дослідження є процес управління проектом створення нового підприємства ресторанного бізнесу. При підготовці дослідження було використано спеціальне програмне забезпечення, яке дозволяє підвисити ефективність створення проектів та управління ними. Зокрема, було використано програму MS Project, яка на сьогодні вважається фахівцями найбільш потужним засобом управлінського проектування. Головним результатом дослідження є розробка обґрунтованого проекту створення нового підприємства ресторанного бізнесу із визначенням усіх основних елементів та компонентів управління його реалізацією.