0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Ціноутворення (ID:830466)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Економіка
Сторінок: 3
Рік виконання: 2022
Вартість: 90
Купити цю роботу
Зміст
Задача 56 Визначте продажну цін на ковбасу «Столична» для підприємства ресторанного господарства. Ціна виробника без ПДВ за 1 кг ковбаси – 42 грн. Витрати підприємства ресторанного господарства – 29%, рентабельність – 26%, ПДВ – 20%. Задача 57 Визначте продажну ціну одного бутерброда з ікрою зернистою лососевою для ресторану. Норма витрат продуктів на один бутерброд: - хліб – 20 г - масло вершкове – 20 г - ікра – 10 г - вартість зелені – 1,5 грн. Ціна надходження за 1 кг: - хліб – 4,5 грн. - масло вершкове – 38,0 грн. - ікра – 450 грн. Націнка – 70% ПДВ – 20%. Задача 58 Для бару «Зустріч» придбано курячі стегенця за ціною 32,0 грн. за 1 кг. Розпорядженням керівника підприємства на цей товар встановлено націнку в розмірі 100%. Визначити продажну ціну 1 кг курячих стегенець. Задача 59 Їдальня закупила масло домашнє за ціною 40 грн. за 1 кг (у т.ч. ПДВ – 6,67 грн.). Визначити продажну ціну масла, якщо розмір націнки на підприємстві становить 45%. Задача 60 Для ресторану закуплено на ринку 10 пучків петрушки на суму 15 грн. і 5 пучків зеленої цибулі на суму 22 грн. Загальна сума покупки становила 37 грн. Результати зважування показали, що придбано 1 кг зелені та 0,5 кг зеленої цибулі. Розмір націнки за петрушку на підприємстві ресторанного господарства становить 125%, на зелену цибулю 120% Визначити продажну ціну за 1 кг купленої сировини. Задача 61 Складіть калькуляцію та визначте продажну ціну салату «Вітамінний» для їдальні. Продукти Закладка на 100 страв, кг Роздрібна ціна за 1 кг, грн. Зелений горошок 2,6 10,0 Морква 2,6 2,5 Майонез 2,0 11,0 Яйця (десяток) 2 8 Сир «Голандський» 1 55 Цибуля 1 3 Сіль 0,2 1,3 Перець 0,05 52,5
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Задача 56 Визначте продажну цін на ковбасу «Столична» для підприємства ресторанного господарства. Ціна виробника без ПДВ за 1 кг ковбаси – 42 грн. Витрати підприємства ресторанного господарства – 29%, рентабельність – 26%, ПДВ – 20%. Задача 57 Визначте продажну ціну одного бутерброда з ікрою зернистою лососевою для ресторану. Норма витрат продуктів на один бутерброд: - хліб – 20 г - масло вершкове – 20 г - ікра – 10 г - вартість зелені – 1,5 грн. Ціна надходження за 1 кг: - хліб – 4,5 грн. - масло вершкове – 38,0 грн. - ікра – 450 грн. Націнка – 70% ПДВ – 20%. Задача 58 Для бару «Зустріч» придбано курячі стегенця за ціною 32,0 грн. за 1 кг. Розпорядженням керівника підприємства на цей товар встановлено націнку в розмірі 100%. Визначити продажну ціну 1 кг курячих стегенець. Задача 59 Їдальня закупила масло домашнє за ціною 40 грн. за 1 кг (у т.ч. ПДВ – 6,67 грн.). Визначити продажну ціну масла, якщо розмір націнки на підприємстві становить 45%. Задача 60 Для ресторану закуплено на ринку 10 пучків петрушки на суму 15 грн. і 5 пучків зеленої цибулі на суму 22 грн. Загальна сума покупки становила 37 грн. Результати зважування показали, що придбано 1 кг зелені та 0,5 кг зеленої цибулі. Розмір націнки за петрушку на підприємстві ресторанного господарства становить 125%, на зелену цибулю 120% Визначити продажну ціну за 1 кг купленої сировини. Задача 61 Складіть калькуляцію та визначте продажну ціну салату «Вітамінний» для їдальні. Продукти Закладка на 100 страв, кг Роздрібна ціна за 1 кг, грн. Зелений горошок 2,6 10,0 Морква 2,6 2,5 Майонез 2,0 11,0 Яйця (десяток) 2 8 Сир «Голандський» 1 55 Цибуля 1 3 Сіль 0,2 1,3 Перець 0,05 52,5