0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВАМИ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ У СИСТЕМІ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ РЕГІОНУ (ID:923365)

Тип роботи: стаття
Дисципліна:Економіка
Сторінок: 21
Рік виконання: 2021
Вартість: 2000
Купити цю роботу
Зміст
Анотація Постановка проблеми у загальному вигляді та її зв'язок із важливими науковими чи практичними завданнями Аналіз останніх досліджень і публікацій, в яких започатковано розв'язання даної проблеми і на які спирається автор Формулювання цілей статті (постановка завдання) Виклад основного матеріалу дослідження з повним обґрунтуванням отриманих наукових результатів Висновки з даного дослідження і перспективи подальших розвідок у даному напрямі Список літератури References
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Анотація. У статті висвітлено сутність понять «економічна безпека регіону», «процесно-орієнтований підхід», «ланцюг створення вартості». Визначено, що в забезпеченні економічної безпеки регіону ключове значення має ефективне управління вартістю кінцевого продукту харчової промисловості. Обґрунтовано ефективність застосування процесно-орієнтованого підходу в управлінні ціннісним ланцюгом створення вартості продукту. Виокремлено чотири етапи процесу управління підприємством, а саме ціннісним ланцюгом продукту харчової промисловості (ЦЛПХП) на регіональному рівні. Розроблена модель управління ЦЛПХП в регіоні, що включає такі структурні елементи, як цілі і об'єкти управління, сукупність елементів ланцюга, методи і інструменти управління. З’ясовано основні методи ефективного управління ЦЛПХП: адміністративні, економічні і цифрові. З метою підвищення результативності управління підприємствами харчової промисловості запропоновано створення регіонального органу як суб'єкта управління, що реалізує контрольні та регулюючі функції на всіх етапах створення вартості продукту, включаючи підготовку сировини, його виробництво і доведення до кінцевого споживача. Ключові слова: економічна безпека регіону, продовольча безпека регіону, підприємство, харчова промисловість, управління підприємством, ціннісний ланцюг продукту, ВРП, ВВП.