0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Економіка підприємства (ID:1043676)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 1
Рік виконання: 2022
Вартість: 50
Купити цю роботу
Зміст
Завдання 1 Річний обсяг виробництва пекарського цеху – 20 тис.одиниць продукції; трудомісткість виготовлення одного виробу – 0,4 нормо – години. Тривалість робочої зміни – 8,2 год., режим роботи – двозмінний. Заплановані втрати часу – 5% номінального фонду. Визначити необхідну кількість виробничого персоналу, якщо в розрахунковому році налічувалось 225 робочих днів, а виконання норм виробітку фіксується на рівні 105%? Завдання 2 Яким може бути плановий роздрібний товароборот ресторану, якщо в плановому періоді запаси сировини, напівфабрикатів, товарів на початок і кінець відповідно складатимуть 560 тис.грн. та 780 тис.грн., інше вибуття – 25 тис.грн., надходження – 10670 тис.грн.?
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Завдання 1 Річний обсяг виробництва пекарського цеху – 20 тис.одиниць продукції; трудомісткість виготовлення одного виробу – 0,4 нормо – години. Тривалість робочої зміни – 8,2 год., режим роботи – двозмінний. Заплановані втрати часу – 5% номінального фонду. Визначити необхідну кількість виробничого персоналу, якщо в розрахунковому році налічувалось 225 робочих днів, а виконання норм виробітку фіксується на рівні 105%? Завдання 2 Яким може бути плановий роздрібний товароборот ресторану, якщо в плановому періоді запаси сировини, напівфабрикатів, товарів на початок і кінець відповідно складатимуть 560 тис.грн. та 780 тис.грн., інше вибуття – 25 тис.грн., надходження – 10670 тис.грн.?