0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Черкаський комерційний коледж, Варіант №23, Технологія торгівельних процесів, №3058 (ID:16705)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 18
Рік виконання: 2006
Вартість: 50
Купити цю роботу
Зміст
1.Види та значення дрібно роздрібної торговельної мережі 2.Порядок підготовки до продажу продовольчих товарів 3.Вимоги до організації робочих місць продавців, продавців-консультантів, контролерів-касирів. Шляхи вдосконалення організації робочих місць 4.Перспективи розвитку віртуальної торгівлі 5. Задача № 45 В магазин „Дельфін" від AT „Черкасириба" надійшла партія рибопродуктів. Маркування відсутнє. Дії матеріально-відповідальної особи? Відповідь обгрунтуйте. Література
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову