0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Черкаський комерційний коледж, Варіант №15, Товарознавство продовольчих товарів, №3061 (ID:16708)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 11
Рік виконання: 2005
Вартість: 50
Купити цю роботу
Зміст
4. Поняття про потреби та їх класифікація, властивості і чинники формування потреб 18. Органічні речовини, що входять до складу продовольчих товарів, їх значення для організму людини 42. Ознаки класифікації товарів 52. Задача Визначте калорійність 300 г молока. Хімічний склад молока: води – 88%; жирів – 3,2 %; білків – 3,5 %; вуглеводів – 4,5 %; мінеральних речовин – 2,6 %. 78. Задача На оптову базу надійшла партія таких бавовняних тканин з Миколаївського текстильного комбінату: – ситець вибивний шириною 85 см кількістю 5000 м; – сатин гладкофарбований шириною 110 см кількістю 2000 м. Користуючись стандартами, визначте кількість тканини, необхідної для вибіркової перевірки якості Література
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову