0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Методи визначення конкурентоспроможності ресторанного господарства (ID:26108)

Тип роботи: курсова
Сторінок: 67
Рік виконання: 2012
Вартість: 200
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1 ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ВИЗНАЧЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА 5 1.1 Сутність, визначення основних понять і значення конкурентоспроможності 5 1.2 Організаційно-економічний механізм управління конкурентоспроможністю підприємства 11 1.3 Оцінка конкурентоспроможності підприємства 17 РОЗДІЛ 2 ОЦІНКА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 25 2.1 Аналіз конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства швидкого обслуговування 25 1.2. Оцінка конкурентоспроможності ЗШО «Італія піцца 28 РОЗДІЛ 3 ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 38 3.1 Стратегія збереження конкурентоспроможності підприємства ресторанного господарства в сучасних умовах 38 3.2 Шляхи досягнення підприємством ресторанного бізнесу впливової позиції на ринку ресторанного господарства 46 ВИСНОВКИ 55 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 58 ДОДАТКИ 62
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову