Зміст
Розділ
1 Загальне знайомство з організацією економічної роботи на підприємстві
2 Організація виробничого процесу, внутрішніх служб підприємства та напрямки їх вдосконалення
3 Аналіз виробництва і реалізації продукції на шляхи підвищення її ефективності
4 Аналіз ефективності використання виробничих фондів підприємства та резерви покращення їх використання
5 Аналіз джерел формування коштів та напрямки їх ефективного використання
6. Аналіз собівартості продукції та шляхи її зниження
7. Аналіз інвестиційної діяльності підприємства
8. Аналіз фінансових результатів та ефективності підприємства і резерви підвищення ефективності виробництва
9. Аналіз фінансового стану та ефективності підприємства і резерви підвищення ефективності виробництва
Розділ
10. Оцінка системи управління персоналом, аналіз забезпечення і використання трудових ресурсів підприємства та резерви підвищення продуктивності праці
Література
Додатки
Перелік графічного матеріалу
Таблиця 1. Асортимент продукції і її зміни за 2005-2006 роки по хлібокомбінату
Таблиця 2 Групи покупців ВАТ “Мітра” за 2006 р.
Таблиця 3 Основні постачальники сировини ВАТ “Мітра” за 2006 р.
Рис. 1 Структура управління підприємством
Таблиця 4 Зміни питомої ваги окремих груп виробів
Таблиця 5 Показники перевірки якості виробів у 2006 році
Таблиця 6 Наявність, рух та динаміка основних фондів станом на 2006 рік
Таблиця 7 Аналіз зносу основних засобів ВАТ „Мітра” за 2006 рік
Рис.2. Схема попередільного методу калькулювання собівартості продукції
Рис. 3. Статті калькуляції собівартості виготовленої продукції на підприємстві ВАТ “Мітра”
Рис. 4 Склад постійних і змінних загальновиробничих витрат
Таблиця 8 Аналіз витрат на виробництво по елементах.
Рис. 5 Оцінка витрат на виробництво по елементах
Рис. 6 Структура собівартості продукції в 2006 році за елементами
Таблиця 9. Оцінка витрат підприємства за статтями калькуляції
Таблиця 10 Розрахунок впливу використання матеріалів на обсяг товарної продукції
Таблиця 11. Вплив факторів на зміну матеріальних витрат
Таблиця 12.Аналіз фонду оплати праці
Таблиця 13 Аналіз фонду оплати праці робітників і середньорічної оплати праці
Таблиця 14 Аналіз витрат на обслуговування виробництва
Таблиця 15 Оцінка кошторису витрат хліба пшеничного формового
Таблиця 16 Аналіз витрат на 1 гривню товарної продукції
Таблиця 17 Підрахунок резервів зниження собівартості виготовленої продукції
Таблиця 18 Витрати виробництва
Таблиця 19 Аналіз середніх та граничних витрат
Таблиця 20 Основні показники динаміки собівартості на 1 гривню реалізованої продукції
Таблиця 21. Аналіз техніко – економічних показників діяльності фірми за 2004-2006 рр.
Таблиця 22 Аналіз структури оборотних активів
Таблиця 24 Аналіз структури власного капіталу
Таблиця 25 Аналіз структури позикового капіталу
Таблиця 26 Аналіз ліквідності балансу
Таблиця 27 Аналіз коефіцієнтів ліквідності
Таблиця 28 Аналіз коефіцієнтів капіталізації
Таблиця 29 Аналіз коефіцієнтів покриття
Таблиця 30 Аналіз показників ділової активності
Таблиця 31 Аналіз кількісного складу кадрів ВАТ «Мітра»
Таблиця 32 Аналіз якісного складу кадрів ВАТ «Мітра»
Таблиця 33 Джерела формування кадрового потенціалу підприємства
Рис. 7 Джерела формування персоналу на підприємстві
Таблиця 34 Рух кадрів на ВАТ «Мітра»
Таблиця 35 Показники використання персоналу
Таблиця 36 Характеристика балансів робочого часу одного робітника на ВАТ «Мітра»
Таблиця 37 Працівники відділу ВАТ «Мітра»
Таблиця 38 Оцінка ознак, які визначають професійні та особисті якості керівника
Таблиця 39 Оцінка ознак, які визначають професійні та особисті якості спеціалістів
Таблиця 40 Оцінка професійної компетентності і особистих якостей керівників
Таблиця 41 Оцінка професійної компетентності і особистих якостей спеціалістів
Таблиця 42 Оцінка рівня кваліфікації
Таблиця 43. Середні значення складності робіт
Таблиця 44 Коефіцієнт складності робіт працівників відділу
Таблиця 45 Оцінка ознак, які визначають результати праці робітників
Таблиця 46 Показники комплексної оцінки працівників відділу