0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Консультаційний проект (ID:26389)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 39
Рік виконання: 2008
Вартість: 20
Купити цю роботу
Зміст
1. Техніко – економічна характеристика підприємства 2. Автоматизація аналізу, як шлях поліпшення аналітичної роботи на підприємстві 3. Пропозиції щодо покращення фінансового стану підприємства 4. Економічне обгрунтування запропонованих заходів Список використаної літератури Додатки Перелік графічного матеріалу Рис. 1 Структура ВАТ «Гладкiвщинське ХПП» Таблиця 1 Основні техніко – економічні показники діяльності ВАТ «Гладкiвщинське ХПП» Таблиця 2 Функції управління та програмні засоби, які забезпечують їх автоматизацію Таблиця 3. Хімічний склад та енергетична цінність хлібопродуктів (середні дані) Таблиця 4 Оцінка конкурентноздатності продукції підприємства Таблиця 5 Місткість ринку хліба та хлібобулочних виробів в районі Таблиця 6 Стан виробництва і споживання хлібопродуктів в Україні Таблиця 7 Характеристика каналів збуту хліба та хлібобулочних виробів Таблиця 8 Складання рекламного бюджету Таблиця 9 Комплекс обладнання для пекарні ВАТ “Гладківщинське ХПП” Таблиця 10 Комплекс наявного обладнання для роботи Таблиця 11 Сировина і матеріали Таблиця 12 Калькуляція виробництва хліба житнього і білого на 2009 р. Таблиця 13 Інвестиційний план проекту Таблиця 14 План прибутків-збитків проекту за 2009 рік Таблиця 15 План руху грошових коштів за 2009 рік Таблиця 16 План прибутків-збитків проекту за 2010-2011 роки Таблиця 17 План руху грошових коштів за 2010-2011 роки Таблиця 18 План доходів і витрат проекту, грн. Таблиця 19 Розрахунок чистої теперішньої вартості Таблиця 20 Розрахунок чистих грошових потоків за періодами Таблиця 21 Імовірні ризики й практичні заходи для зменшення їхнього впливу на хлібопекарне виробництво пекарні
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову