Зміст
1. Загальне знайомство з організацією економічної роботи на підприємстві
2. Організація виробничого процесу, внутрішніх служб підприємства та напрямки їх вдосконалення
3. Аналіз виробництва і реалізації продукції на шляхи підвищення її ефективності
4. Аналіз ефективності використання виробничих фондів підприємства та резерви покращення їх використання
5. Аналіз джерел формування коштів та напрямки їх ефективного використання
6. Аналіз забезпечення і використання трудових ресурсів підприємства та резерви підвищення продуктивності праці
7. Аналіз собівартості продукції та шляхи її зниження
8. Аналіз фінансових результатів та ефективності підприємства і резерви підвищення ефективності виробництва
9. Практичні аспекти оцінки фінансового стану підприємства
Висновки
Література
Додатки
Перелік графічного матеріалу
Таблиця 1.1 Основні фактори, які впливають на діяльність підприємства
Рис. 2.1 Виробнича структура ВАТ «Ватутінський хлібокомбінат»
Рис. 2.2 Організаційна структура ВАТ “Ватутінський хлібокомбінат”.
Таблиця 3.1 Розрахунок базисних і ланцюгових темпів росту
Таблиця 3.2 Аналіз плану по випуску товарної продукції
Таблиця 3.3 Розрахунок виконання плану за асортиментом
Таблиця 4.1 Динаміка вартості основних фондів підприємства
Таблиця 4.2 Склад основних фондів підприємства
Таблиця 4.3 Оцінка стану основних фондів підприємства
Таблиця 4.4 Аналіз оборотних активів підприємства
Таблиця 4.5 Ефективність використання оборотних активів підприємства
Таблиця 5.1 Аналіз джерел формування коштів підприємства
Таблиця 6.1 Структура персоналу
Таблиця 6.2 Аналіз якісного складу кадрів ВАТ «Ватутінський хлібокомбінат»
Таблиця 6.3 Результати навчання та підвищення кваліфікації, %
Таблиця 6.4 Рух кадрів на ВАТ «Ватутінський хлібокомбінат»
Таблиця 6.5 Показники використання персоналу
Таблиця 6.6 Характеристика балансів робочого часу одного робітника на ВАТ «Ватутінський хлібокомбінат»
Таблиця 6.7 Аналіз фонду оплати праці
Таблиця 6.8 Аналіз фонду оплати праці робітників і середньорічної оплати праці
Рис.6.1 Динаміка середньорічної оплати праці і продуктивності праці
Таблиця 7.1 Калькуляція собівартості хліба білого подового 0,7 кг
Таблиця 8.1 Аналіз фінансових результатів діяльності підприємства
Таблиця 8.2 Вихідні дані для оцінки рентабельності власного капіталу
Таблиця 8.3 Зведена таблиця впливу факторів на зміну рентабельності власного капіталу
Таблиця 8.4 Аналіз показника прибутку на 1 гривню реалізованої продукції
Рис. 8.1 Динаміка показника прибутку на 1 гривню реалізованої продукції
Таблиця 9.1 Основні техніко – економічні показники діяльності підприємства ВАТ «Ватутінський хлібокомбінат»
Таблиця 9.2 Аналіз показників ліквідності
Таблиця 9.3 Аналіз ліквідності статей балансу, тис.грн.
Таблиця 9.4 Аналіз фінансової стійкості підприємства
Таблиця 9.5 Аналіз рентабельності підприємства