Зміст
ЗМІСТ
ВСТУП...................................................................................................................... 5
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ЗДІЙСНЕННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ ДІАГНОСТИКИ ПІДПРИЄМСТВА .....................................................................
9
1.1 Теоретичні підходи до визначення сутності та різновидів економічної діагностики підприємства.......................................................................................
9
1.2 Методичні підходи щодо діагностики конкурентоспроможності................ 16
1.3 Методологічні підходи до діагностики фінансово-економічного стану підприємства............................................................................................................
23
РОЗДІЛ 2. ЕКОНОМІЧНА ДІАГНОСТИКА ЕФЕКТИВНОСТІ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПАТ "ПЕРВОМАЙСЬКИЙ МКК"..............
39
2.1 Організаційно-економічна характеристика підприємства............................. 39
2.2 Аналіз майнового стану ПАТ "Первомайський МКК".................................. 41
2.3 Діагностика фінансового стану підприємства................................................ 47
2.4 Діагностика ймовірності банкрутства ПАТ "Первомайський молочноконсервний комбінат"...............................................................................
61
РОЗДІЛ 3. ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА...........................................................................
65
3.1 Передумови забезпечення економічної ефективності на ПАТ "Первомайський молочноконсервний комбінат"..................................................
65
3.2 Основні шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємства ПАТ "Первомайський МКК"............................................................................................
76
3.3 Розрахунок економічної ефективності впровадження нової технологічної лінії по виробництву морозива широкого асортименту.......................................
82
РОЗДІЛ 4. ОХОРОНА ПРАЦІ НА ПІДПРИЄМСТВІ ПАТ «ПЕРВОМАЙСЬКИЙ МКК"..................................................................................
89
4.1 Загальні вимоги безпеки до технологічного обладнання та процесів виробництва на підприємстві.................................................................................
89
4.2 Методи аналізу виробничого травматизму та профзахворюваності........... 93
4.3 Витрати на заходи щодо покращення умов праці та виробничої санітарії.. 96
4.4 Протипожежний захист............................................................................... 99
РОЗДІЛ 5. БЕЗПЕКА В НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЯХ................................. 101
5.1 Види та ознаки надзвичайних ситуацій........................................................... 101
5.2 Визначення глибини зони хімічного ураження та розробка заходів щодо усунення наслідків викиду аміаку.....................................................................
103
ВИСНОВКИ.............................................................................................................. 107
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ......................................................... 111
ДОДАТКИ................................................................................................................. 114