0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Звіт з виробничої практики за матеріалами ТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів» (ID:312182)

Тип роботи: звіт з практики
Сторінок: 37
Рік виконання: 2018
Вартість: 300
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ 1. Конкурентний аналіз діяльності підприємстваТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів» 2. Аналіз системи менеджменту та оргструктури 3. Аналіз ефективності формування та використання персоналу підприємства та фонду оплати праці 4. Аналіз ефективності формування та використання необоротних активів підприємстваТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів» 5. Аналіз ефективності формування та використання оборотних активів підприємства 6. Аналіз бізнес-процесів підприємства ТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів» 7. Аналіз витрат на виробництво і реалізацію продукції 8. Аналіз результативності діяльності підприємстваТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів» 9. Аналіз інвестиційної привабливості підприємстваТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів» 10. Аналіз ризиків підприємницької діяльностіТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів» 11. Оцінювання рівня економічної безпеки підприємстваТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів» 12. Діагностика ймовірності банкрутства підприємстваТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів» 29 13. Узагальнюючий стратегічний аналіз діяльності підприємстваТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів» Висновки
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Вступ Підприємництво завжди сполучене з невизначеністю економічної кон’юнктури, що випливає з мінливості попиту-пропозиції на товари, гроші, фактори виробництва, з багатоваріантності сфер застосування капіталів і розмаїтості критеріїв переваги інвестування коштів, з обмеженістю знань про області бізнесу та комерції і багатьох інших обставин. Актуальність теми дослідження обумовлюється важливістю вивчення специфіки підприємницьких: - обставин та джерел виникнення зовнішніх ризиків в зовнішньому середовищі стосовно підприємницької фірми, де, відповідно, підприємець не може робити на них вплив, він може тільки передбачати і враховувати їх у своїй діяльності; - обставин та джерел виникнення внутрішніх в самій підприємницькій фірмі, де, відповідно, ці ризики виникають у випадку неефективного менеджменту, помилкової маркетингової політики, а також у результаті внутрифірмових зловживань; - умов реалізації основної задача підприємницької фірми – ризикувати свідомо, не переходячи ту грань, за якої можливе банкрутство фірми, при цьому необхідно розраховувати та виділяти припустимий, критичний і катастрофічний рівні ризику; - обставин реалізації рівнів правомірності підприємницького ризику, в якості яких можуть бути виділені: виправданий і невиправданий ризики – це є, можливо, найбільш важливий для підприємницького ризику елемент класифікації, що має найбільше практичне значення. Метою роботи є дослідження підприємницької діяльності, оцінка та розробка програми заходів щодо їх мінімізації. Структура роботи.Робота складається із вступу, основної частини, висновків та додатків. 1. Конкурентний аналіз діяльності підприємстваТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів» Історія підприємства починається з 1931 року із пункту «Заготзерно» в м. Сквира, з двох дерев’яних складів на 500 тон зерна кожен. До 1941 року було побудовано склади на 17 000 тон зберігання. З 1944 по 1956 роки на підприємстві будуються нові склади, потокова лінія і зерносушарки, а з 1956 по 1969 роки проводиться механізація складського господарства, яке налічує 47 000 тон. До 1986 року введені в дію під’їзні колії, обладнання для очистки і сушіння зерна, 4 автомобільні ваги. Протягом 1987-1991 року побудовано заготівельний елеватор, промисловий елеватор, цех переробки зерна гречки, цех виробництва гречаного борошна для дитячого харчування, який був оснащений обладнанням всесвітньовідомої компанії «Buhler». У 2010 році на лінію підготовки зерна гречки встановлено оптичний фотосепараторSortex Z+ компанії «Buhler», завдяки чому підприємство одне з найперших в Україні налагодило випуск безглютенової продукції. Одночасно на підприємстві проведено сертифікацію системи управління якістю ISO 9001, а також сертифікацію системи управління безпечності харчових продуктів ISO 22000 HACCP. У 2012 році встановлено лінію з виробництва кукурудзяних круп та борошна кукурудзяного для дитячого харчування. З метою модернізації лінії інспектування якості гречаної та вівсяної круп було придбано фотосепаратор нового покоління Sortex A Multivision. У 2015 році на комбінаті встановлено комплектну лінію з переробки зерна вівса та три високопродуктивних сепаратора TAS-154A швейцарської компанії "Buhler", проведено модернізацію лінії переробки кукурудзи зі збільшенням потужності вдвічі і забезпечено незалежну роботу ліній переробки зерна гречки, кукурудзи та вівса. Сьогодні комбінат переробляє більше 5000 тон зерна в місяць і більше 40% виробленої продукції експортується до країн ближнього та дальнього зарубіжжя. основних суб’єктів ринку зерна з використанням індексу цінової конкуренції, розрахованому за зібраними даними з 104 підприємств 7 областей, а також коефіцієнту Герфіндаля-Гіршмана та якісних характеристик ринкової структури. За результатами аналізу встановлено, що впродовж розглянутого етапу відбулося підсилення концентрації серед основних суб’єктів зернового ринку (характер конкуренції змінився з досконалої на монополістичну) та в найбільшій мірі  на ринку послуг зернотрейдерів (характер конкуренції став олігополістичним). Отже, на ринку зерна інтенсивність конкуренції між його суб’єктами підвищилася. Таблиця 1.1 Обґрунтовано доцільність розвитку вектору „продовольчої безпеки“, який забезпечить тенденцію нарощування внутрішнього споживання зерна та його експортування за рахунок зростання обсягів виробництва. Проведений прогнозний експеримент, результати якого представлені в табл. 1.2, переконливо свідчить, що розвиток вектору „забезпечення продовольчої безпеки“ дасть змогу досягти цивілізованого рівня виробництва зерна на душу населення (830 кг/чол.) та зайняти стабільну позицію країни-експортера на світовому ринку зерна. Таблиця 1.2. Результати прогнозного експериментуТОВ «Сквирський комбінат хлібопродуктів» Доведено, що унікальний набір основних і додаткових видів діяльності з включенням до його складу «оптової торгівлі зерном» є структурним чинником, який дозволяє отримати конкурентну перевагу з домінуючої позиції. В силу специфіки діяльності підприємств хлібопродуктів (передусім, стандартизованих послуг та продукції) саме згадана конкурентна перевага є найбільш значущою на ринку зерна та обумовлює отримання більш високого рівня прибутків.реінжиніринг управління конкурентний перевага Для підтвердження гіпотези розроблено логічну схему дослідження, яка визначила його напрямок, логіку та коло фактів, що потрібно зібрати. На підставі графу сформовано математичну модель оцінювання інтенсивності галузевих силових полів як систему співвідношень: