0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Ресторан на 85 осіб (ID:317446)

Тип роботи: дипломна
Сторінок: 99
Рік виконання: 2019
Вартість: 1200
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП РОЗДІЛ 1. КОНЦЕПЦІЯ. ОРГАНІЗАЦІЯ. СЕРВІС 1.1. Локація 1.2. Функціональні характеристики 1.3. Концептуальний стиль та атмосфера 1.4. Сервісна концепція 1.5. Організаційний дизайн РОЗДІЛ 2. ДИЗАЙН ГОТЕЛЮ 2.1. Екстер’єр готелю 2.2. Дизайнерське рішення номера готелю (або торговельної зали закладу ресторанного господарства, приймально-вестибюльної групи приміщень) РОЗДІЛ 3. РЕВЕНЬЮ МЕНЕДЖМЕНТ 3.1. Цінові політика. Фінансовий результат 3.2. Ефективність проекту Висновки та пропозиції Список використаних джерел Додатки
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
У будівлі передбачається 2 ліфти. Вихід з ліфтів запроектований через ліфтовий хол. У нижній частині шахти влаштовується приямок глибиною не менше 1,3 м. Машинне приміщення розташовується над шахтою (верхнє розташування). Початкові дані: Пункт будівництва - м. Київ. Зона вологості - нормальна. Розрахункова температура внутрішнього повітря в приміщенні tв = 20оС. Розрахункова зимова температура зовнішнього повітря, що дорівнює середній температурі найбільш холодної п'ятиденки забезпеченістю 0,92 tн = -26 ° С. Середня температура періоду з середньою добовою температурою повітря нижче або рівний 8оС tот.пер. = -2,7 оС. Тривалість періоду з середньою добовою температурою повітря нижче або рівний 8оС zот.пер. = 205 діб. 1.8.1 Розрахунок опору теплопередачі зовнішньої стіни Визначимо величину градусо-діб протягом опалювального періоду за формулою: , (1.1) де - розрахункова середня температура внутрішнього воздуха будівлі; - середня температура наружного воздуха та тривалість отоплювального періоду, застосовувальні до [10]. . Визначимо згідно п. 5.3 [7] необхідний опір теплопередачі цокольного перекриття в залежності від градусо-діб опалювального періоду кліматичного району будівництва: .. (1.2) Конструкція стіни приведена на малюнку 1.1 і в таблиці 1.2. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Кількість номерів у готельно – ресторанному комплексі складає 85, по 21 номеру на кожному поверсі, перший поверх для адміністрації, ресторану та підсобних приміщень, кімнат відпочинку горнічних. Планування кімнат в готелі залежить багато в чому від його рівня. Це відноситься, в першу чергу, до санвузлів., номери 1-й категорії обладнуються повноцінними санвузлами (умивальник, унітаз, ванна або душ); у 2-й і 3-й - останні дві опції вже відсутні або присутні всі, але на 2-3 кімнати; в 4-й є тільки умивальник, а в стандартах 5-ї категорії (як правило, це хостели) санвузли відсутні і знаходяться на поверсі. У кресленні і макеті кімнати для гостей повинно бути як мінімум одне вікно. Вже на стадії проектування прописується, де будуть розташовуватися ліжка (одна або кілька) щодо вікна. Тут необхідно враховувати, що, по-перше, їх не можна розташовувати від нього в безпосередній близькості; по-друге, має бути достатньо вільного місця для зручності гостей і обслуговуючого персоналу. Таким чином, якщо в кімнаті передбачається одне ліжко, то вікно повинно бути розташоване максимально близько до однієї зі стін, якщо два спальних місця - то по центру [6]. Питання розміщення меблів і побутової техніки також вирішується на стадії проектування, оскільки важливо знати, які будуть потрібні інженерні комунікації. «Стандартний набір» меблювання в номері - це ліжко, стілець, тумбочка і вішалка для одягу. Однак, навіть зі стандартів може бути маса виключень, як, наприклад, абсолютний мінімалізм в капсульних готелях. Зрозуміло, що чим більше встановлюється техніки, тим більший простір необхідно для комфортного розміщення гостей. Можна сказати, що наповнення кімнати в готелі має відповідати наступним вимогам: Не позичати зайвого місця Бути необхідним постояльцям