0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Економіка підприємства (ID:332853)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 2
Рік виконання: 2019
Вартість: 45
Купити цю роботу
Зміст
Задача 1 Визначити річний план випуску страв підприємством ресторанного бізнесу, якщо відомі наступні дані: - режим роботи з 11:00 до 22:00 год. - підприємство працювало 310 днів - місткість обіднього залу – 40 місць - середня тривалість обслуговування одного відвідувача – 90 хв. - середня кількість страв у розрахунку на одного відвідувача за добу у плановому періоді – 2,0 - коефіцієнт використання пропускної спроможності у плановому періоді – 0,7. Задача 2 Кафе працює 8 годин на день, середня кількість місць – 40. Середній час прийому їжі одним відвідувачем – 30 хв.. середня кількість страв на 1 відвідувача – 2,6. Планова кількість робочих днів на рік – 355. Коефіцієнт пропускної спроможності – 0,7. Визначити річний план випуску страв. Задача 3 Визначити показники використання основних засобів готелю при середньорічній їх вартості – 2550 тис.грн., річному обсязі наданих послуг – 800 тис.грн., середньообліковій чисельності – 115 осіб.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Інші роботи з даної категорії: