0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ДИСКО-БАРУ ТА ШЛЯХИ ЇЇ ПІДВИЩЕННЯ (ID:35292)

Тип роботи: дипломна
Сторінок: 140
Рік виконання: 2017
Вартість: 600
Купити цю роботу
Зміст
Вступ РОЗДІЛ 1. НАУКОВО-МЕТОДИЧНІ ПІДХОДИ ДО ВИЗНАЧЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 1.1. Поняття конкуренції, конкурентоспроможності у ресторанному господарстві 1.2. Фактори, що впливають на конкурентоспроможність підприємства ресторанного господарства 1.3. Стратегічне управління конкурентним статусом підприємства на ринку ресторанного господарства РОЗДІЛ 2. ДОСЛІДЖЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ УПРАВЛІННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЮ ДИСКО-БАРУ 2.1. Аналіз товарної та комерційної діяльності диско-бару 2.2. Аналіз технолого-виробничого процесу підприємства 2.3. Вивчення організації обслуговування в диско-барі 2.4. Аналіз економічно-фінансового стану диско-бару 2.5. Оцінка задоволення платоспроможного попиту споживачів на продукцію та послуги диско-бару 2.6. Вивчення конкурентного середовища та визначення конкурентної позиції диско-бару на ринку ресторанного господарства РОЗДІЛ 3. ВИЗНАЧЕННЯ СТРАТЕГІЇ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ДИСКО-БАРУ 3.1. Розробка стратегії конкурентоспроможності диско-бару 3.2. Впровадження інноваційної політики у торгово-виробничу діяльність диско-бару 3.3. Оцінка соціально-економічної ефективності впровадження стратегії підвищення конкурентоспроможності диско-бару Висновки Список використаної літератури Додатки
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову