0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Бізнес - план виробництва хліба і хлібобулочних виробів (ID:41146)

Тип роботи: інше
Сторінок: 46
Рік виконання: 2012
Вартість: 65
Купити цю роботу
Зміст
Вступ Розділ 1 Дослідження галузі і ринку продукції та обґрунтування стратегії підприємства по виготовленню хліба і хлібобулочних виробів 1.1. Тенденції і перспективи розвитку галузі 1.2. Підприємство і його продукція 1.3. Визначення конкурентної стратегії та маркетинг – плану підприємства РОЗДІЛ 2 ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЦТВА ТА ЙОГО РЕСУРСНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ 2.1. Виробничий план 2.2. Управління і організація 2.3. Обґрунтування потреби в персоналі і витрат на оплату праці Розділ 3. Вартісна оцінка результативності бізнес-плану з урахуванням ризику 3.1 Аналіз та оцінка ризиків 3.2. Планування витрат операційної діяльності 3.3. Фінансовий план і стратегія фінансування Висновки – резюме Список використаних джерел В даному бізнес – плані було запропоновано на базі потужностей ПАТ «Потаське ХПП» впровадити у виробництво новий напрямок діяльності – виробництво хліба (житнього і пшеничного), булочок чотирьох видів (з корицею, маком, кунжутом та повидлом) та батону «Колосок». Обгрунтування доцільності впровадження проекту ґрунтується на наступному: - зроблений аналіз ринку хліба і хлібобулочних виробів виявив дефіцит якісної продукції в Маньківському районі Черкаської області близько 10%; - ПАТ «Потаське ХПП» може складати гідну конкуренцію ПАТ «Черкаський хлібокомбінат», ПАТ «Ватутінський хлібокомбінат», ПАТ «Смілянський хлібокомбінат», оскільки може поставляти продукції набагато швидше у роздрібну мережу, забезпечувати її належну якість та ціну і має набагато менші транспортні витрати; - ПАТ «Потаське ХПП» може забезпечити надходження сировини – борошна житнього і пшеничного по собівартості, оскільки являється її виробником; - підприємство зможе забезпечити належну організацію виробничого процесу, оскільки має відповідний кадровий склад. Обсяг реалізації хліба житнього складатиме 94535 кг, хліба пшеничного – 151256 кг починаючи з 2013 року, та по 550 кг булочок (з маком, кунжутом, корицею та повидлом) і батону «Колосок» починаючи з 2014 року. При цьому вартість обладнання, яке воно має закупити становитиме 339460 грн. Для належного проводження виробничого процесу підприємство забезпечить робочими місцями 8 осіб в 2013 році і 10 осіб – починаючи з 2014 року. Сума всіх витрат на виробництво і реалізації продукції становитиме 1189061 грн. в 2013 році і 1340511 грн. – починаючи з 2014 року. На сьогоднішній день підприємство не має достатньо коштів для того, щоб самостійно і повністю профінансувати впровадження нового напрямку діяльності, тому було визначено, що 30% воно профінансує самостійно, а 70% коштів воно отримає у вигляді кредиту під 25% на три роки. Грошовий потік, відповідно до розрахунків становитиме 44262 грн. в 2013 році, 79312 грн. в 2014 році, 99004 грн. в 2015 році і 118697 грн. – починаючи з 2016 року. Підприємство, впроваджуючи новий напрямок своєї діяльності окупить всі свої затрати протягом 3,7 року. Для хлібопекарного виробництва цей термін є достатньо прийнятним, тому сам проект доцільно впроваджувати в життя. Перелік графічного і табличного матеріалу: Таблиця 1 Обсяги виробництва хлібобулочної продукції в Україні Таблиця 2 Обсяги виробництва хлібобулочної продукції в Черкаському регіоні Таблиця 3 Кількість підприємств, які займаються виготовленням хліба і хлібобулочних виробів в Черкаській області Таблиця 4 Середні ціни на основні види хліба в Україні Рис. 1 Організаційна структура ПАТ «Потаське ХПП» Таблиця 5 Хімічний склад та енергетична цінність хлібопродуктів (середні дані) Таблиця 6 Складання рекламного бюджету Рис. 2 Стадії приготування хліба Таблиця 7 Обсяги виробництва хліба та хлібобулочної продукції за роками реалізації проекту Таблиця 8 Комплекс обладнання для міні - пекарні ПАТ «Потаське ХПП» Таблиця 9 Розрахунок амортизаційних відрахувань Таблиця 10 Калькуляція витрат сировини і матеріалів на виготовлення продукції Таблиця 11 Потреба виробництва в сировині для виробництва, грн. Рис. 3 Структура ПАТ «Потаське ХПП» Рис. 4 Організаційна структура управління пекарні ПАТ «Потаське ХПП» Таблиця 12 Розрахунок основної заробітної плати робітників, що працюють за системою посадових окладів Таблиця 13 Імовірні ризики й практичні заходи для зменшення їхнього впливу на хлібопекарне виробництво пекарні Таблиця 14 Основні чинники ризиків Таблиця 15 Можливі негативні наслідки від дії чинників ризику Таблиця 16 Оцінка впливу підприємницьких ризиків Таблиця 17 Обсяг витрат на виробництво продукції, грн. Таблиця 18 Адміністративні витрати підприємства Таблиця 19 Розрахунок збутових витрат Таблиця 20 Розрахунок всіх видів витрат на виробництво і реалізацію продукції Таблиця 21 Розрахунок фінансових витрат на обслуговування кредиту, грн. Таблиця 22 Розрахунок націнки на хліб і хлібобулочні вироби, грн. Таблиця 23 Грошові потоки від реалізації продукції підприємства Таблиця 24 Розрахунок терміну окупності проекту виробництва хліба і хлібобулочних виробів Додаток А SWOT-аналіз ПАТ „Потаське ХПП” Додаток Б Матриця конкурентного профілю
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову