0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Економіка підприємства (ID:447020)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 5
Рік виконання: 2021
Вартість: 60
Купити цю роботу
Зміст
Завдання 16 За даними бухгалтерського балансу будь – якого торговельного підприємства (якщо немає можливості взяти на підприємстві, то знайти в Інтернеті), розрахувати коефіцієнти ліквідності, платоспроможності і забезпечення підприємства власними обіговими коштами на початок і кінець звітних періодів. Проаналізувати джерела формування активів підприємства, визначити тип фінансової стійкості підприємства. Зробити висновки. Завдання 8. Розрахувати товарооборот магазину на плановий квартал, у тому числі по групі продовольчих товарів: 1. Фактичний товарооборот за поточний квартал – 939780 грн. У тому числі: - по групі продовольчих товарів – 500686 грн. 2. На плановий квартал передбачається: - товарооборот підвищити на 2% - питому вагу по групі продовольчих товарів збільшити на 3% Завдання 5 Виконати аналізу товарообертання товарних запасів на основі даних: 1. Товарооборот за квартал 9780 тис.грн. 2. Товарні запаси: На 01.01 – 830 тис.грн. (З1) На 01.02 – 650 тис.грн. (З2) На 01.03 – 540 тис.грн. (З3) На 01.04. – 760 тис.грн. (З4) 3. Норма товарообертання – 5 днів
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Завдання 16 За даними бухгалтерського балансу будь – якого торговельного підприємства (якщо немає можливості взяти на підприємстві, то знайти в Інтернеті), розрахувати коефіцієнти ліквідності, платоспроможності і забезпечення підприємства власними обіговими коштами на початок і кінець звітних періодів. Проаналізувати джерела формування активів підприємства, визначити тип фінансової стійкості підприємства. Зробити висновки. Завдання 8. Розрахувати товарооборот магазину на плановий квартал, у тому числі по групі продовольчих товарів: 1. Фактичний товарооборот за поточний квартал – 939780 грн. У тому числі: - по групі продовольчих товарів – 500686 грн. 2. На плановий квартал передбачається: - товарооборот підвищити на 2% - питому вагу по групі продовольчих товарів збільшити на 3% Завдання 5 Виконати аналізу товарообертання товарних запасів на основі даних: 1. Товарооборот за квартал 9780 тис.грн. 2. Товарні запаси: На 01.01 – 830 тис.грн. (З1) На 01.02 – 650 тис.грн. (З2) На 01.03 – 540 тис.грн. (З3) На 01.04. – 760 тис.грн. (З4) 3. Норма товарообертання – 5 днів
Інші роботи з даної категорії: