0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Економіка підприємства (ID:447032)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 2
Рік виконання: 2021
Вартість: 75
Купити цю роботу
Зміст
Завдання 1 Проаналізувати чисельність працівників одного із закладів ресторанного господарства за квартал, зробити висновки. Показники квартал минулого року квартал звітного року динаміка, % кількість осіб питома вага, % кількість осіб питома вага, % Чисельність працівників 21 100 20 100 95,24 В тому числі працівників виробництва 14 66,67 15 75 107,14 Завдання 2 Розрахувати загальну чисельність працівників одного із закладів ресторанного господарства, якщо роздрібний товарооборот запланований на рік в розмірі 1280,5 тис.грн. Плановий середній виробіток на одного працівника підприємства 16200 грн. Зробити економічне обґрунтування. Завдання 3 Визначити чисельність працівників кондитерського цеху, якщо обсяг виробництва кондитерських виробів заплановано в сумі 2920 тис.грн. Денний виробіток на одного працівника – 1150 грн. Робочий фонд часу в рік – 230 днів. Зробити економічне обґрунтування. Завдання 4 Розрахувати загальну чисельність працівників одного із закладів ресторанного господарства, в тому числі чисельність працівників виробництва. Зробити економічне обґрунтування. І варіант ІІ варіант Товарооборот заплановано в сумі: 582 тис.грн. 590 тис.грн. В т.ч. оборот продукції власного виробництва 480 тис.грн. 485 тис.грн. Середній виробіток на одного працівника підприємства 16200 грн. 17000 грн. Середній виробіток одного працівника виробництва 19600 грн. 19700 грн.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Завдання 1 Проаналізувати чисельність працівників одного із закладів ресторанного господарства за квартал, зробити висновки. Показники квартал минулого року квартал звітного року динаміка, % кількість осіб питома вага, % кількість осіб питома вага, % Чисельність працівників 21 100 20 100 95,24 В тому числі працівників виробництва 14 66,67 15 75 107,14 Завдання 2 Розрахувати загальну чисельність працівників одного із закладів ресторанного господарства, якщо роздрібний товарооборот запланований на рік в розмірі 1280,5 тис.грн. Плановий середній виробіток на одного працівника підприємства 16200 грн. Зробити економічне обґрунтування. Завдання 3 Визначити чисельність працівників кондитерського цеху, якщо обсяг виробництва кондитерських виробів заплановано в сумі 2920 тис.грн. Денний виробіток на одного працівника – 1150 грн. Робочий фонд часу в рік – 230 днів. Зробити економічне обґрунтування. Завдання 4 Розрахувати загальну чисельність працівників одного із закладів ресторанного господарства, в тому числі чисельність працівників виробництва. Зробити економічне обґрунтування. І варіант ІІ варіант Товарооборот заплановано в сумі: 582 тис.грн. 590 тис.грн. В т.ч. оборот продукції власного виробництва 480 тис.грн. 485 тис.грн. Середній виробіток на одного працівника підприємства 16200 грн. 17000 грн. Середній виробіток одного працівника виробництва 19600 грн. 19700 грн.
Інші роботи з даної категорії: