0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Економіка підприємства (ID:447879)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 2
Рік виконання: 2021
Вартість: 40
Купити цю роботу
Зміст
Завдання 2. У минулому році нормована трудомісткість виробу А склала 850 нормо-годин, а фактичні витрати – 700 годин. У плановому році передбачається змінити технологічний процес, що дозволить понизити трудомісткість виробу на 100 нормо-годин. На скільки відсотків підвищиться при цьому продуктивність праці, якщо в планованому періоді виконання норм передбачається на рівні 112%. Завдання 3. Визначити ефективність впровадження організаційно-технічних заходів. У відділенні приготування складу готовий об'єм виробництва 6500 т. Облікова чисельність робочих на початок року 210 чоловік. Собівартість 1 т складу 346 грн., зокрема витрати на зміст та експлуатацію устаткування 64 грн, цехові витрати – 45 грн, адміністративні витрати – 48 грн. Оптова ціна 1 т склала 342 грн. У планованому році передбачається провести наступні організаційно-технічні заходи: 1. З існуючих змішувачів 6 замінити на нових, продуктивність яких на 60 т вища. Заходи з 1 квітня планованого року. Витрати – 70000 грн, норма амортизаційних відрахувань 6%. 2. Впровадження автотранспорту. Термін впровадження 1 червня планованого року. В результаті впровадження скорочується чисельність робочих на 18 чоловік, середньорічна заробітна плата одного робочого 2600 грн. Витрати – 20500 грн, норма амортизаційних відрахувань 6%. 3. Визначити по кожному заходу планову, умовно-річну економію та термін окупності витрат, а по підприємству в цілому – збільшення випуску продукції, зниження собівартості продукції, можливе зростання продуктивності праці та прибуток до та після впровадження заходів.
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Завдання 2. У минулому році нормована трудомісткість виробу А склала 850 нормо-годин, а фактичні витрати – 700 годин. У плановому році передбачається змінити технологічний процес, що дозволить понизити трудомісткість виробу на 100 нормо-годин. На скільки відсотків підвищиться при цьому продуктивність праці, якщо в планованому періоді виконання норм передбачається на рівні 112%. Завдання 3. Визначити ефективність впровадження організаційно-технічних заходів. У відділенні приготування складу готовий об'єм виробництва 6500 т. Облікова чисельність робочих на початок року 210 чоловік. Собівартість 1 т складу 346 грн., зокрема витрати на зміст та експлуатацію устаткування 64 грн, цехові витрати – 45 грн, адміністративні витрати – 48 грн. Оптова ціна 1 т склала 342 грн. У планованому році передбачається провести наступні організаційно-технічні заходи: 1. З існуючих змішувачів 6 замінити на нових, продуктивність яких на 60 т вища. Заходи з 1 квітня планованого року. Витрати – 70000 грн, норма амортизаційних відрахувань 6%. 2. Впровадження автотранспорту. Термін впровадження 1 червня планованого року. В результаті впровадження скорочується чисельність робочих на 18 чоловік, середньорічна заробітна плата одного робочого 2600 грн. Витрати – 20500 грн, норма амортизаційних відрахувань 6%. 3. Визначити по кожному заходу планову, умовно-річну економію та термін окупності витрат, а по підприємству в цілому – збільшення випуску продукції, зниження собівартості продукції, можливе зростання продуктивності праці та прибуток до та після впровадження заходів.