0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

ВПЛИВ ІННОВАЦІЙНОЇ ПОЛІТИКИ ПІДПРИЄМСТВА НА ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ЙОГО ДІЯЛЬНОСТІ (ID:479)

Тип роботи: дипломна
Сторінок: 184
Рік виконання: 2008
Вартість: 1500
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП РОЗДІЛ І. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА 1.1. Інновації як основа інноваційної політики підприємства… 1.2.Сутність, зміст, складові та особливості формування інноваційної політики підприємства……………………………… 1.3. Методичні підходи до оцінки економічної ефективності інноваційної діяльності та інноваційних проектів ВВисновок до розділу І……………………………………… РОЗДІЛ ІІ. АНАЛІЗ ВИРОБНИЧО-ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ДП ВАТ «КИЇВХЛІБ» ХЛІБОКОМБІНАТ №12 2.1. Техніко-економічна та організаційна характеристика підприємства… 2.2. Аналіз ефективності використання трудових ресурсів та фонду оплати праці………………………………………………… 2.3. Оцінка майнового потенціалу підприємства…….................. 2.4. Аналіз фінансових результатів діяльності підприємства..... 2.5. Технологія виробництва хліба українського 2.6. Охорона праці на підприємстві……………………………….. Висновок до розділу 2...……………………………… РОЗДІЛ 3. АНАЛІЗ ІННОВАЦІЙНОЇ ПОЛІТИКИ ДП ВАТ «КИЇВХЛІБ» ХЛІБОКОМБІНАТ № 12 3.1. Аналіз інноваційної діяльності хлібопекарської галузі України……………………………………………………………….. 3.2. Аналіз технічної політики як однієї із складової інноваційної політики підприємства………………………… 3.3. Аналіз інноваційної діяльності Хлібокомбінату № 12 Висновок до розділу 3………………… РОЗДІЛ 4. ШЛЯХИ ТА НАПРЯМИ УДОСКОНАЛЕННЯ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ДП ВАТ «КИЇВХЛІБ» ХЛІБОКОМБІНАТ № 12 4.1. Розробка стратегічного плану розвитку та формування інноваційної стратегії Хлібокомбінату № 12………… 4.2. Обґрунтування доцільності реалізації інноваційного проекту 4.3. Економічна ефективність введення у виробництво тупикової печі марки “ECS DP-01” та виробництво на ній нового виду продукції – печива “Рамело” Висновок до розділу 4………………………………… ВИСНОВКИ ………………… СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ……………… ДОДАТКИ………………………………
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову