Зміст
ЗМІСТ:
ВСТУП...................................
РОЗДІЛ І. Теоретичні засади формування та використання прибутку на підприємствах
1.1. Сутність, класифікація та функції прибутку. Система управління прибутком підприємства........................................................
1.2. Особливості формування прибутку підприємства........
1.3. Напрями використання прибутку підприємства....................................
1.4. Методичні підходи до оцінки прибутковості підприємства....................
Висновки до розділу І..........................................................
РОЗДІЛ ІІ. Техніко-економічна характеристика ДП АТ «Київхліб» «Хлібокомбінат №10»
2.1. Стан та перспективи розвитку хлібопекарської галузі в Україні....................
2.2. Загальне ознайомлення з підприємством........................
2.3. Аналіз обсягів виробництва та реалізації продукції......
2.4. Аналіз виробничого потенціалу підприємства...........
2.5. Аналіз собівартості продукції..........
2.6. Аналіз фінансового стану підприємства....................
2.7. Технологія виробництва пшеничного хліба.................
2.8. Охорона праці на підприємстві..........................
Висновки до розділу ІІ......................................................
РОЗДІЛ ІІІ. Аналіз формування та використання прибутку ДП АТ «Київхліб» «Хлібокомбінат №10»
3.1. Аналіз джерел формування прибутку підприємства............
3.2. Напрями використання прибутку підприємства.....................
3.3. Аналіз прибутковості діяльності підприємства........
Висновки до розділу ІІІ.............................................
РОЗДІЛ ІV. Удосконалення формування та використання прибутку підприємства
4.1. Резерви збільшення прибутку Хлібокомбінату №10.....
4.2. Напрями оптимального використання прибутку для збільшення прибутковості підприємства.................
Висновки до розділу ІV..................................................
ВИСНОВКИ.......................................................................
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ...........
ДОДАТКИ......................................