0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

ФОРМУВАННЯ ТА ВИКОРИСТАННЯ ПРИБУТКУ ПІДПРИЄМСТВА (ID:483)

Тип роботи: магістерська
Сторінок: 150
Рік виконання: 2008
Вартість: 1300
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ: ВСТУП................................... РОЗДІЛ І. Теоретичні засади формування та використання прибутку на підприємствах 1.1. Сутність, класифікація та функції прибутку. Система управління прибутком підприємства........................................................ 1.2. Особливості формування прибутку підприємства........ 1.3. Напрями використання прибутку підприємства.................................... 1.4. Методичні підходи до оцінки прибутковості підприємства.................... Висновки до розділу І.......................................................... РОЗДІЛ ІІ. Техніко-економічна характеристика ДП АТ «Київхліб» «Хлібокомбінат №10» 2.1. Стан та перспективи розвитку хлібопекарської галузі в Україні.................... 2.2. Загальне ознайомлення з підприємством........................ 2.3. Аналіз обсягів виробництва та реалізації продукції...... 2.4. Аналіз виробничого потенціалу підприємства........... 2.5. Аналіз собівартості продукції.......... 2.6. Аналіз фінансового стану підприємства.................... 2.7. Технологія виробництва пшеничного хліба................. 2.8. Охорона праці на підприємстві.......................... Висновки до розділу ІІ...................................................... РОЗДІЛ ІІІ. Аналіз формування та використання прибутку ДП АТ «Київхліб» «Хлібокомбінат №10» 3.1. Аналіз джерел формування прибутку підприємства............ 3.2. Напрями використання прибутку підприємства..................... 3.3. Аналіз прибутковості діяльності підприємства........ Висновки до розділу ІІІ............................................. РОЗДІЛ ІV. Удосконалення формування та використання прибутку підприємства 4.1. Резерви збільшення прибутку Хлібокомбінату №10..... 4.2. Напрями оптимального використання прибутку для збільшення прибутковості підприємства................. Висновки до розділу ІV.................................................. ВИСНОВКИ....................................................................... СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ........... ДОДАТКИ......................................
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову