0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Економіка підприємства (ID:598731)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 2
Рік виконання: 2021
Вартість: 60
Купити цю роботу
Зміст
Задача 1 Виробнича програма підприємства характеризується такими даними: Готова продукція – 30570 тис. грн., товари культурно- побутового призначення- 294 тис. грн., роботи промислового характеру і послуги, виконані на сторону-380 тис. грн., вартість запчастин, відпущених на сторону – 182 тис. Залишки готової продукції на початок року – 80 тис. грн., на кінець. – 66 тис. грн. Визначити обсяг виробленої та реалізованої продукції. Задача 2. Підприємство виготовляє піцу. Змінні витрати на одиницю продукції – 20 грн. За ціни 100 грн. попит на продукцію становитиме 40 000 штук/рік, а постійні витрати – 120 тис. грн. Якщо знизити ціну до 80 грн, то попит на піцу підвищиться до 50 000 штук, але постійні витрати зростуть до 280 тис. грн. Визначити рівень беззбиткового виробництва і запас міцності для кожної ціни. Задача 3. Визначте прибуток від реалізації продукції на підставі таких даних: а)залишки нереалізованої продукції на початок періоду 1700грн, б)базова рентабельність у звітному періоді 25%, в)обсяг продукції за квартал у відпускних цінах 25500 грн, г) залишок нереалізованої продукції на кінець періоду 1500грн
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Задача 1 Виробнича програма підприємства характеризується такими даними: Готова продукція – 30570 тис. грн., товари культурно- побутового призначення- 294 тис. грн., роботи промислового характеру і послуги, виконані на сторону-380 тис. грн., вартість запчастин, відпущених на сторону – 182 тис. Залишки готової продукції на початок року – 80 тис. грн., на кінець. – 66 тис. грн. Визначити обсяг виробленої та реалізованої продукції. Задача 2. Підприємство виготовляє піцу. Змінні витрати на одиницю продукції – 20 грн. За ціни 100 грн. попит на продукцію становитиме 40 000 штук/рік, а постійні витрати – 120 тис. грн. Якщо знизити ціну до 80 грн, то попит на піцу підвищиться до 50 000 штук, але постійні витрати зростуть до 280 тис. грн. Визначити рівень беззбиткового виробництва і запас міцності для кожної ціни. Задача 3. Визначте прибуток від реалізації продукції на підставі таких даних: а)залишки нереалізованої продукції на початок періоду 1700грн, б)базова рентабельність у звітному періоді 25%, в)обсяг продукції за квартал у відпускних цінах 25500 грн, г) залишок нереалізованої продукції на кінець періоду 1500грн