0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

АНАЛІЗ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ТА ОЦІНКА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ГОТЕЛЮ (ID:72259)

Тип роботи: магістерська
Сторінок: 171
Рік виконання: 2014
Вартість: 500
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ УПРАВЛІННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА 1.1. Сутність та зв’язок понять «конкурентоспроможність», «конкурентна перевага» та «конкурентний потенціал» корпорацій 1.2. Основні складові конкурентного середовища корпорацій та чинники впливу на її конкурентоспроможність 1.3. Механізми управління конкурентоспроможністю корпорацій 1.4. Методи і методики дослідження РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ТА ОЦІНКА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ГОТЕЛЮ 2.1. Загальна характеристика підприємства 2.2. Аналіз фінансово-господарської діяльності базового підприємства 2.3. Аналіз стану та структури ринку готельного бізнесу України 2.4. Аналіз конкурентоспроможності базового підприємства РОЗДІЛ 3. РОЗРОБКА ТА ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ НАПРЯМКІВ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ГОТЕЛЮ 3.1. Обґрунтування необхідності підвищення конкурентоспроможності корпорації 3.2. Напрями підвищення конкурентоспроможності та їх економічне обґрунтування 3.3. Аналіз чутливості проектів до ризиків та розробка управлінських заходів реалізації проекту ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову