0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Економіка підприємства (ID:830478)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 3
Рік виконання: 2022
Вартість: 60
Купити цю роботу
Зміст
Завдання №1 За даними таблиці розрахувати показники ефективності використання трудових ресурсів готелю. Таблиця 1. Показники Минулий рік Звітній рік Абсолютне відхилення Темп росту, % Чистий дохід від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг), тис. грн. 240971 11300 Чисельність персоналу, чол. 15 Продуктивність праці, тис. грн. 760,5 Фонд оплати праці, тис. грн. 9062 1025 Рівень ФОП, % Зарплатовіддача, од. Середньомісячна зарплата 1-го працівника,тис. грн. Завдання № 2 У своїй господарській діяльності готель використовує значний обсяг основних засобів. За даними таблиць 1 та 2 проаналізувати стан і рух основних засобів, ефективність їх використання на підприємстві. Таблиця 1 (тис. грн.) Первісна вартість ОЗ на початок року Надійшло в звітному періоді Вибуло у звітному періоді Залишкова вартість ОЗ на кінець року 5420 820 460 4635 Таблиця 2 Дохід (виручка) від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг), тис.грн. 62623 Прибуток, тис. грн. 6370 Середньооблікова чисельність працівників, осіб 102 Завдання № 3 За даними таблиці розрахувати показники вартості, придатності та ефективності використання основних засобів готелю. Зробити висновки. Таблиця 1 Показники Минулий рік Звітній рік Абсолютне відхилення Темп росту, % Чистий дохід від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг), тис. грн. 238420 252300 Чистий прибуток, тис. грн. 54300 Залишкова вартість ОЗ, тис. грн. 38460 33628 Первісна вартість ОЗ, тис. грн. 56730 Знос ОЗ, тис. грн. (первісна вартість – залишкова вартість) Коефіцієнт придатності, од. (залишкова вартість / первісна вартість) Коефіцієнт зносу, од. (знос / первісна вартість) Фондовіддача, од. (чистий дохід / первісна вартість) Фондомісткість, од. (первісна вартість / чистий дохід) Рівень рентабельності ОЗ, % (чистий прибуток / первісна вартість * 100)
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Завдання №1 За даними таблиці розрахувати показники ефективності використання трудових ресурсів готелю. Таблиця 1. Показники Минулий рік Звітній рік Абсолютне відхилення Темп росту, % Чистий дохід від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг), тис. грн. 240971 11300 Чисельність персоналу, чол. 15 Продуктивність праці, тис. грн. 760,5 Фонд оплати праці, тис. грн. 9062 1025 Рівень ФОП, % Зарплатовіддача, од. Середньомісячна зарплата 1-го працівника,тис. грн. Завдання № 2 У своїй господарській діяльності готель використовує значний обсяг основних засобів. За даними таблиць 1 та 2 проаналізувати стан і рух основних засобів, ефективність їх використання на підприємстві. Таблиця 1 (тис. грн.) Первісна вартість ОЗ на початок року Надійшло в звітному періоді Вибуло у звітному періоді Залишкова вартість ОЗ на кінець року 5420 820 460 4635 Таблиця 2 Дохід (виручка) від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг), тис.грн. 62623 Прибуток, тис. грн. 6370 Середньооблікова чисельність працівників, осіб 102 Завдання № 3 За даними таблиці розрахувати показники вартості, придатності та ефективності використання основних засобів готелю. Зробити висновки. Таблиця 1 Показники Минулий рік Звітній рік Абсолютне відхилення Темп росту, % Чистий дохід від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг), тис. грн. 238420 252300 Чистий прибуток, тис. грн. 54300 Залишкова вартість ОЗ, тис. грн. 38460 33628 Первісна вартість ОЗ, тис. грн. 56730 Знос ОЗ, тис. грн. (первісна вартість – залишкова вартість) Коефіцієнт придатності, од. (залишкова вартість / первісна вартість) Коефіцієнт зносу, од. (знос / первісна вартість) Фондовіддача, од. (чистий дохід / первісна вартість) Фондомісткість, од. (первісна вартість / чистий дохід) Рівень рентабельності ОЗ, % (чистий прибуток / первісна вартість * 100)