0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Економіка підприємства (ID:835039)

Тип роботи: контрольна
Сторінок: 2
Рік виконання: 2023
Вартість: 50
Купити цю роботу
Зміст
Завдання_3. 1. Провести розрахунок нормативної калькуляції собівартості 1кг м’яса дичини та визначити ціну 1 кг м’яса дичини в сезон полювання. 2. Провести всі необхідні розрахунки за даними таблиці 1. Таблиця 1. Розрахунок нормативної калькуляції собівартості м’яса дичини в сезон полювання в ДП «Новосанжарський лісгосп» та визначення ціни 1 кг дичини за звітний період, грн Статті витрат та інші показники кабан козуля Сировина, матеріали (рентна плата за спеціальне використання лісових ресурсів)# 11,04 11,04 Основна заробітна плата 9,40 9,40 Додаткова заробітна плата 4,70 4,70 Відрахування на соціальні заходи 2,62 2,62 Загальновиробничі (цехові) витрати 6,12 6,12 Виробнича собівартість Адміністративні витрати 0,60 0,60 Всього витрат, грн Прибуток, грн Рентабельність, % 5 5 Оптова ціна без ПДВ, грн Оптова ціна разом з ПДВ, грн #Стаття 256 розділу ІX Податкового кодексу України Завдання 4. 1. Вказати кореспонденцію рахунків за статтями витрат, що формують виробничу собівартість м’яса дичини в сезон полювання. 2. Провести розрахунок виробничих витрат для 30 кг м’яса дичини та визначити його вартість в сезон полювання, використовуючи дані таблиці 1. Таблиця 2. Розрахунок нормативної калькуляції собівартості м’яса дичини в сезон полювання в ДП «Новосанжарський лісгосп» та визначення вартості 30 кг за звітний період, грн Статті витрат та інші показники кабан козуля Дебет Кредит Сировина, матеріали (рентна плата за спеціальне використання лісових ресурсів)# Основна заробітна плата Додаткова заробітна плата Відрахування на соціальні заходи Загальновиробничі (цехові) витрати Виробнича собівартість Адміністративні витрати Всього витрат Прибуток Рентабельність, % 5 5 Оптова ціна без ПДВ Оптова ціна з ПДВ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Завдання_3. 1. Провести розрахунок нормативної калькуляції собівартості 1кг м’яса дичини та визначити ціну 1 кг м’яса дичини в сезон полювання. 2. Провести всі необхідні розрахунки за даними таблиці 1. Таблиця 1. Розрахунок нормативної калькуляції собівартості м’яса дичини в сезон полювання в ДП «Новосанжарський лісгосп» та визначення ціни 1 кг дичини за звітний період, грн Статті витрат та інші показники кабан козуля Сировина, матеріали (рентна плата за спеціальне використання лісових ресурсів)# 11,04 11,04 Основна заробітна плата 9,40 9,40 Додаткова заробітна плата 4,70 4,70 Відрахування на соціальні заходи 2,62 2,62 Загальновиробничі (цехові) витрати 6,12 6,12 Виробнича собівартість Адміністративні витрати 0,60 0,60 Всього витрат, грн Прибуток, грн Рентабельність, % 5 5 Оптова ціна без ПДВ, грн Оптова ціна разом з ПДВ, грн #Стаття 256 розділу ІX Податкового кодексу України Завдання 4. 1. Вказати кореспонденцію рахунків за статтями витрат, що формують виробничу собівартість м’яса дичини в сезон полювання. 2. Провести розрахунок виробничих витрат для 30 кг м’яса дичини та визначити його вартість в сезон полювання, використовуючи дані таблиці 1. Таблиця 2. Розрахунок нормативної калькуляції собівартості м’яса дичини в сезон полювання в ДП «Новосанжарський лісгосп» та визначення вартості 30 кг за звітний період, грн Статті витрат та інші показники кабан козуля Дебет Кредит Сировина, матеріали (рентна плата за спеціальне використання лісових ресурсів)# Основна заробітна плата Додаткова заробітна плата Відрахування на соціальні заходи Загальновиробничі (цехові) витрати Виробнича собівартість Адміністративні витрати Всього витрат Прибуток Рентабельність, % 5 5 Оптова ціна без ПДВ Оптова ціна з ПДВ